Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kapcsolatok nélkül is lehetek...

Kapcsolatok nélkül is lehetek sikeres énekesnő?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek énkelni.:)

Ez az életem...mindig énekelek.:)

Tanulok is énekelni és szép hangom van...és ezt mondják is...a suliban mindig felkérnek h. szólózzam szóval már nem vagyok szégyenlős sem..

Zongoráztam több mint nyolc évig...

Szeretnék "zeneiparban" elhelyezkedni de ez kapcsolatok nélkül nem tudom h. hogyan lenne megoldható...

Már gondoltam ezekre a tehetség kutatókra...deh nem tudom mit gondoltok?

2010. aug. 12. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:

ne viccelj, sajnos a realitás keményebb ám

1, kapcsolatok nélkül semmire se jutsz, ez alap

2, ezek a tehetségkutatólk nem ezt szolgálják, ezek bohóckodásnak jók, de aztán igazából ez semmit nem dönt el

(nézz csak kicsit körül, aki magyarországon egyáltalán felmerülhet, az volt bármilyen tehetségkutatón ?? pl SP, vegyük őt, népszerűnek tartott, lényeg az, hogy fut neki, na de el nem tudod képzelni, milyen erős management áll mögötte !!!)

2010. aug. 12. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Csinálj egy zenekart, és go a nagy világ!

Na, nem, nem ilyen egyszerű... Simán meg lehet oldani kapcsolatok nélkül is, ilyen kis fis-fos tehetségkutatóba meg még véletlenül se menjél!

Mondom, kezd egy bandával, utána egy bár, egy kocsma, ahol szoktak felléptetni embereket, és el lehet indulni.

2010. aug. 12. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
hát szerintem kapcsolatok nélkül semmi esélyed:/
2010. aug. 12. 20:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat...

Egyébként igen én is így gondoltam h. kapcsolatok nélkül valszeg. semmire sem megyek...:S

Várok még további válaszokat...:)

2010. aug. 13. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!