Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Horváth Éva szép nő? Indokoljá...

Horváth Éva szép nő? Indokoljátok is a véleményeteket!

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 20:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem azt kérdezték hogy okos-e vagy buta-e! A külsejét. Szerintem ezeke a képeken igenis szép!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ezeken olyan természetes volt. De persze van olyan képe is ami ilyen "beállított",na azon nagyo piccs.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Bye

2010. márc. 17. 14:17
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Kíváncsi vagyok hogy aki szerint csúnya azok hogy néznek ki. Lehet h nem a legszebb nő a világon de szerintem egyátalán nem csúnya, és sokan szeretnének így kinézni. Ha kilépek az utcára tuti hogy 10 ből 8 vele egy korú nő csúnyább nála.

Egyébként nem kedvelem és butának megjátszósnak tartom, de szerintem szép és csinos.

15/L

2010. márc. 17. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:

nem túl nőies

tul nagydarab(mármint nem ugy h kövér)csak nagyon magas és nem törékeny, mint 1 igazi nő

2010. jún. 14. 01:08
 14/15 anonim ***** válasza:

hát ezeken aképeken,de ronda arca van

1általán nem jön be

és nem irigységből, mert F vagyok

és a lágy, finom, széparcú légies lányok tetszenek, ennyi

2010. jún. 14. 01:10
 15/15 anonim válasza:
Borzasztó ronda egy nő,nagyon öreg feje van és trampli. Affektál, idegesítő.De ki mondat neki,hogy szép?Mert ebben a tudatban van szegény még mindig.
2018. ápr. 1. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!