Kezdő cigis vagyok. Mit ajánlotok? Többi lent.
Figyelt kérdés
Mint már említettem nagyon kezdő cigis vagyok.Eddig a barátnőimmel 1nap 3szálat szìvtunk el együtt.És igazából a kérdésre térve,az lenne a kérdések,hogy először is melyik cigi éri meg jobban?Hogyha elektromos cigit veszek,vagy ha hetente veszek egy dobozzal?Az elektromos cigiben létezik olyan,hogy nikotin mentes?Tehát,hogy egyáltalán nincs benne nikotin,és nem ártalmas a szervezetre?
előre is köszönöm a válaszokat
2015. okt. 9. 21:48
1/5 anonim válasza:
Én azt ajánlom, hogy ne szokj rá, mert nagyon szaar lesz lejönni róla. Ha az "életérzés" miatt kell csak, akkor vegyél egy elektromosat, és vízzel töltsed (ne csapvízzel, hanem ioncserélt vízzel)! Az simán gőz, nem ártalmas, és persze nagyon olcsó. Lehet mindenféle aromákkal is keverni.
2/5 A kérdező kommentje:
Irhatok privatban?:)
2015. okt. 10. 00:06
3/5 anonim válasza:
Az e cigibe e liquid való nem pedig víz! Létezik csomó ízesítésbe (dohány,gyümölcs,desszert) ízesítésű. Van nikotinos és nikotin mentes változatokban is.
4/5 A kérdező kommentje:
És vizet nem is lehet belerakni,hogy csak a látszat legyen meg,hogy cigizek?
2015. okt. 10. 10:40
5/5 anonim válasza:
Vizet nem! Valahol olvastam már róla, hogy valaki próbálta de az e cigi nem csinált semmit, de ezen nem is kell spórolni mert 10-ml nikotinmentes liquid kb 1000 ft olyan ízesítéssel amit szeretnél, akkor az napi 3 szálnak megfelelő e cigizésnél elég lehet kb 2 hétig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!