Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mik a deviantartos "szavak",...

Mik a deviantartos "szavak", és mit jelentenek?

Figyelt kérdés
Mivel még nem vagyok fent az oldalon de szeretnék, előtte úgy gondolom jó lenne tudni az ottani "szlenget". Tehát a kérésem lenne hogy ami éppen eszetekbe jut azt jelentéssel írjátok meg nekem^^^Előre is köszönöm!
2015. okt. 9. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
ez de cinkes
2015. okt. 9. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
an hero
2015. okt. 9. 19:59
 3/4 Rayna válasza:

Én 6 éve vagyok fent az oldalon, és talán mára már mondhatom, hogy nagyjából értem, mi micsoda.

Nos akkor leírok pár szót, amivel összefuthatsz:

"watch" - Ez az, mikor bekövetsz valakit (vagy téged bekövetnek).

"fav" - Kedvenc alkotásaid teheted mappákba magadnak (és a tieidet is mások).

"llama" - Ez igazából csak úgy van. Adhatsz másnak, ők is neked. Értelme nem sok.

"commission" - Megrendelés. Sok alkotó rajzol másnak, amiért persze kér fizetséget. Ez lehet igazi pénz vagy pont (a pontok a Deviantart fizető eszköze vagy hogy mondjam).

"art trade" - Ez azt jelenti, hogy te is rajzolsz valamit a másiknak, és ő is neked, közös megegyezés alapján.

"request" - Kérést jelent, tehát ingyen rajzot.

"kiriban" - Ezt bárki hirdethet magánál, pl ha eléri az oldala a 10 000 látogatót, akkor a 10 000. látogatónak, ha bizonyítja egy print screenelt képpel, h ő volt az, ad valamiféle ajándékot (rajzot, pontot, akármit).

"adopt" - Karakter design eladása úgymond.

Most hirtelen ezek jutottak eszembe, de még végtelenségig lehetne sorolni őket. Szerintem regisztrálj föl, és ha valamit nem értesz, kérdezz rá (én ha tudok, szívesen segítek). :)

2015. okt. 10. 11:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ^^
2015. okt. 10. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!