Mit tegyek, hogy stréber legyek?
Furcsa, de nagyon szeretnék, stréber lenni..azoknak könnyebb az életük (legalábbis a suli része)
Please! Segítsetek...
próbáld meg kizárni a külvilágot, olyan helyen tanulj, ahol nem zavarhat nagyon semmi :)
előző voltam
Úgy hogy tanultasd meg a drága agyacskáddal h arra koncentráljon.Ne járj el minden este bulizni hanem feküdj le h kipihent legyél a tanuláshoz.Ettől függetlenül barátkozhatsz.De hidd el h a strébereknek se olyan jó!Mert ők azok akiket sose hivnak bulizni.Ők otthon maradnak és tanulnak.Hogy másnap megirják mások háziját!:D
Kell ez neked? :D
igazatok van, tényleg, de a zavaró tényező, csak az, hogy a családomban mindenki okos (már már stréber) én meg az ipari szintemmel nem sokra fogok menni..
mindegyis, azért köszönöm a segítségeteket..
(mindenkit felpontoztam nyugi)
sztem egyről a kettőre nem lehet vki stréber
a legtöbb strébert elsős kora óta kényszerítik a szüleik h tanuljanak és berögzödött nekik h tanulni tanulni tanulni meg a sok f.sz megigéri a kölkének ha kitűnő lesz a bizid akkor kapsz egy laptopot meg tv-t meg minden lószart...
lehet h nekem ez a vesztem h nem igy neveltek de én kis korom óta nem tudok tanulni szal:D és én akkor kapok vmit ha nem lógokXD pl most mekibe megyünk ha rendesen járok sulibaXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!