Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk! Szeretitek a "fiús"...

Fiúk! Szeretitek a "fiús" lányokat? :D

Figyelt kérdés

Ne értsétek félre :D úgy értem, hogy azokat a lányokat akik nem visítoznak, nem járnak állandóan vásárolni, nem járnak rózsaszín cuccokba. Szeretnek verekedni, szeretik a fiús dolgokat.

Mi a véleményetek ezekről a lányokról?:D

L/..

2010. márc. 15. 16:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%
Én is a "kemény" lányokat szeretem, nem az olyanokat, hogy "jááj more a szúnyog.. a szúnyog.." :D
2010. jún. 7. 12:51
 12/17 anonim válasza:
53%
Nekem bejön :P Nem bírom a "Spongyabobos" röhögcsélésben szenvedő csajokat :S
2010. jún. 7. 13:07
 13/17 haggyámán ***** válasza:
0%

Ember, a verekedést ne véres csataként képzeld el. -_-

Idiots!!!!444,,,,négy

2010. jún. 7. 13:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok cigány :D csak utálom a rózsaszínmániás, nyávogós, "jaj de cukcsi mukcsi rózsaszíncsi rucikácska stb..." plázabiccseket :D
2010. jún. 7. 15:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Én szeretem a verekedös csajokat, csak sajnos ritka az ilyen. :S a magyar csajok nem is tudnak igazán verekedni. ellentétben a cigányokkal, akik gyerek koruk óta edződnek. Ezért van az, hogy legtöbbször a cigány csaj nyeri a magyar elleni boxot. Te verekedtél már cigány lánnyal?
2010. jún. 8. 09:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"elfelejtik melyik fajhoz tartoznak.."

Persze, mert a lányok/nők nem emberek, hanem külön fajt alkotnak. Az ilyen megjegyzésektől tényleg leszakad a p*fám.

Egyébként én is "fiús" lány vagyok, ha a kérdező leírására alapozunk. Ugyanis irritál a visítozás, utálok vásárolni és a rózsaszínért sem rajongok különösebben. Nem mondanám, hogy szeretek verekedni, mert az úgymond civilizáltabb megoldások híve vagyok, de ha elkerülhetetlen a dolog, nem hátrálok meg. Nem tudom, mit értünk a "fiús dolgok" alatt, de mivel halálra unom magam, ha az összes lány az osztályban összeül manikűrözni, dumálni és vihogni, s ilyen esetekben inkább a srácokkal "foglalom el magam" (egyébként alapjáraton vegyes nemű egyedekből áll a baráti köröm), ki merem jelenteni azt is, hogy a kevésbé lányos dolgok foglalkoztatnak leginkább. El lehet ítélni, le lehet nézni, ez van. Én speciel ettől nem érzem magam kevesebbnek.:D

Egyébként szerintem a fiúk 80-90%-a a tipikus lányos lányokra bukik leginkább, tehát jóval kevesebb esélye van a magamfajtáknak. Nem hiszem, hogy bajuk van a hozzám hasonlókkal, egyszerűen nem tartják őket barátnőnek alkalmasnak, inkább csak jó havernak - szerintem. Persze tisztelet a kivételnek.

2011. máj. 9. 20:24
 17/17 anonim válasza:
Ez hülyeség!!! Csak a cigányok ilyenek...ugyan....egyfolytában verekszem, nem csak a ketrecben (mert amúgy MMA-zok) hanem az utcán is. Hihetetlenül nagyszájú vagyok (persze ha kell viselkedni valahol akkor tudok), egyfolytában lógós gatyában járok, tornacipő kapucnis pulcsi na és?!....ha olyanom van egy évben egyszer akkor 15cm-es magassarkú, tapadós farmernaci egy szintén tapadós felsővel és ki is élem a nőiességre való hajlamom egy jó ideig!! Akinek bejön bejön, akinek nem hát nem! Ne érdekeljen más, főleg ne változz meg egy fiúért teljesen! Idomulni lehet, de jellemet formálni kétlem...
2012. dec. 31. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!