Fiúk! Szeretitek a "fiús" lányokat? :D
Ne értsétek félre :D úgy értem, hogy azokat a lányokat akik nem visítoznak, nem járnak állandóan vásárolni, nem járnak rózsaszín cuccokba. Szeretnek verekedni, szeretik a fiús dolgokat.
Mi a véleményetek ezekről a lányokról?:D
L/..
Ember, a verekedést ne véres csataként képzeld el. -_-
Idiots!!!!444,,,,négy
"elfelejtik melyik fajhoz tartoznak.."
Persze, mert a lányok/nők nem emberek, hanem külön fajt alkotnak. Az ilyen megjegyzésektől tényleg leszakad a p*fám.
Egyébként én is "fiús" lány vagyok, ha a kérdező leírására alapozunk. Ugyanis irritál a visítozás, utálok vásárolni és a rózsaszínért sem rajongok különösebben. Nem mondanám, hogy szeretek verekedni, mert az úgymond civilizáltabb megoldások híve vagyok, de ha elkerülhetetlen a dolog, nem hátrálok meg. Nem tudom, mit értünk a "fiús dolgok" alatt, de mivel halálra unom magam, ha az összes lány az osztályban összeül manikűrözni, dumálni és vihogni, s ilyen esetekben inkább a srácokkal "foglalom el magam" (egyébként alapjáraton vegyes nemű egyedekből áll a baráti köröm), ki merem jelenteni azt is, hogy a kevésbé lányos dolgok foglalkoztatnak leginkább. El lehet ítélni, le lehet nézni, ez van. Én speciel ettől nem érzem magam kevesebbnek.:D
Egyébként szerintem a fiúk 80-90%-a a tipikus lányos lányokra bukik leginkább, tehát jóval kevesebb esélye van a magamfajtáknak. Nem hiszem, hogy bajuk van a hozzám hasonlókkal, egyszerűen nem tartják őket barátnőnek alkalmasnak, inkább csak jó havernak - szerintem. Persze tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!