Fiúk! Szeretitek a "fiús" lányokat? :D
Figyelt kérdés
Ne értsétek félre :D úgy értem, hogy azokat a lányokat akik nem visítoznak, nem járnak állandóan vásárolni, nem járnak rózsaszín cuccokba. Szeretnek verekedni, szeretik a fiús dolgokat.
Mi a véleményetek ezekről a lányokról?:D
L/..
2010. márc. 15. 16:31
1/17 anonim válasza:
én a sikítozós, rózsaszín, lányos lányokat szeretem.
2/17 anonim válasza:
Én ugyan lány vok, de nem jönnek be az olyan lányok akik fiúskodnak :D
4/17 anonim válasza:
elfelejtik melyik fajhoz tartoznak..
5/17 anonim válasza:
Nekem maximálisan bejönnek az ilyen csajok, ha gondolod irj privit. :)
6/17 anonim válasza:
nem vagyunk buzzzantósok ez nem jön be.
7/17 anonim válasza:
én a kemény lányokat szeretem :D csak az a baj h abból kevés van...
8/17 haggyámán válasza:
Verekedés vicces, szeressem őket. :)
Jobb, mintha csak pletykálnak és félnek, hogy letör a "körmcsijük".
9/17 anonim válasza:
Mindenféle szélsőségen tudok röhögni, komolyan venni pedig a semmi különöset nem akaró embereket tudom. Ez áll a lányokra is :) 29F
10/17 anonim válasza:
hát az eleje jó volt hogy nem jár folyton rózsaszínben,meg nem folyton csak vásárol de én fiú vagyok és UTÁLOM a verekedést! nem tudom miért kell azt hinni hogy minden fiú verekedős!.szóval csak tippelni tudok hogy cigány vagy! ha nem akkor bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!