Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha sokat gyakorolok jobb lesz?

Ha sokat gyakorolok jobb lesz?

Figyelt kérdés
Ha sokat eneklek szebb lesz a hangom?

2015. okt. 7. 07:06
 1/4 anonim válasza:

Ha nem teljesen repedt fazék hangod van, akkor a technikával nagyon sokat tudsz rajta segíteni. Ha egyébként a halásod jó, csak a hangképzéssel vannak gondok, akkor annak gyakorlása mindenképpen célravezető lesz.

Szerintem keress egy énektanárt, hihetetlenül sokat tud segíteni! Ez saját tapasztalat.

2015. okt. 7. 07:32
 2/4 anonim válasza:
Nekem régen azt mondták, főleg a szüleim, hogy nagyon rossz hangom van, de szerettem énekelni, ezért csak akkor tettem, mikor senki nem látott, de minden nap, bekapcsoltam a kedvenc zenéimet mikor egyedül voltam és énekeltem, mert jól esett. Azóta több év eltelt, az egyik barátnőm (akinek nagyon jó hangja van, fellépései is vannak) egyszer meghallotta, hogy énekelek, majd elmondta a baráti körben mindenkinek, hogy nekem milyen jó hangom van. Kiskoromban pedig énekiskolába is akartak íratni a szüleim, de azt mondták, hogy annyira nincs ritmusérzékem meg tehetségem, hogy semmi értelme sincs. Én nem értek az énekléshez, aki ért ez bogozza ki. Ezek alapján, kedves kérdező neked pedig sok sikert.
2015. okt. 7. 17:17
 3/4 anonim válasza:
Mindenki tud énekelni csak valakinek évekig tart mire Rájön hogy Mi a megfelelő hang magasság neki ami élvezhető, valakinek ez persze 1 nap De mindenki képes rá.
2015. nov. 9. 23:44
 4/4 anonim válasza:
Én jártam magánénekre, és volt egy énekestársam, akinek nem volt rossz hangszíne, de borzasztóan énekelt, hamis volt, mindig alá-, föléintonált... A tanár kezelésbe vette és a féléves vizsgánál olyan számot adott elő, hogy csak lestünk. Gyönyörűen képezte a hangot, semmi hamisság... Szóval gyakorlással, kitartással mindenkinek sikerülhet! :)
2015. nov. 11. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!