Szerintetek ha szívtam egy kis zöldet, aztán este lefekszek akkor tudok tudatos álmot kreálni?
Egyre több a drogos kérdés... ti tényleg nem fogjátok fel, hogy ILLEGÁLIS dolgokról írkáltok?
Egyébként a zöldnek semmi köze nincs hozzá, sőt, valószínűleg kisebb valószínűséggel tudsz tudatosan álmodni.
Ahhoz, hogy tudatosan álmodj, tiszta elme kell, ha beszívsz akkor minden lesz az elméd, csak nem tiszta...
A sok kis drogos majom egyből le is pontozott, első. :D
Szerintem inkább apucija farkát kéne szívnia, akkor lehet szorul bele egy kis értelem... :D
Mert a pia az jobb sracok. :)
Hiaba hogy illegalis ha ez egy fajta gyogynoveny.
Nyugodtan hanyjatok ossze magatokat, hugyozzatok be, kopkodd szet a barataid, amig en csak lazulok. :)
Amugy ezt az apasat nem kellett volna, mert nemtudhatod hogy el-e meg vag esetleg betegsegben szenved.
azta, olyan laza vagy, hogy támadásnak vettél egy kijelentést? :'D látom sokat szívsz, az, hogy megjegyzem, ILLEGÁLIS dolgokról írkáltok, inkább értetek van fafejek, segítenék, erre ti támadásnak veszitek? gratula, mit ne mondjak :D
Ja és attól, hogy te szívsz, nekem miért kéne behugyoznom? nem értem a relációt?
Mért nem inkább olyannal próbálod amit konkrétan tudatos álomra van pl.
-Keserűfű, álomfű (Calea zacatechichi) teának kell megcsinál és elalvás előtt asszem fél órával meginni.
De ha valami keserű akkor ez AZ!Ezért igazi kihívás már meginni is.
vagy
Van ez a "African Dream Root" ennek enyhén édes csípős íze van de teljes mértékben kibírható vízzel elkeverve kell meginni.
Ezek elméletileg elősegítik a tudatos álmot.
De van egy oldal is ami ezzel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!