Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Zoraki 914 vagy Zoraki R1...

Zoraki 914 vagy Zoraki R1 gázriasztót pisztolyt vegyek?

Figyelt kérdés
Természetesen más is szóba jöhet hasonló árkategóriában. Sokat olvastam, hogy csak revolvert, de sok jó véleményt is olvastam a 914-ről. Kezdő vagyok a témában kérlek segítsetek.

2015. szept. 29. 23:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

914-esem van már lassan 5 éve. Kopott, szétvert, 4 évnyi szilvesztert ért meg, több száz rakéta indítást (2 indító toldatot evett meg...).

Viszont mind a mai napig nagy élmény a 14+1 patront, legyen az riogató, vagy gáz, kicsivel kevesebb mint 2 másodperc alatt kitolni sorozatlövő módban.

Na aki leszólja, annak szívesen az arca elé varázsolok egy olyan cs-pv ködöt 15 gázpatronnal, hogy egy Hella reflektorral sem lesz képes átvilágítani. :D

Akadásom eddig 2x volt, egyszer szar wadie pv patronnal, illetve olasz "fiocsi" riasztóval.

2016. júl. 11. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!