Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nekem olyan problémám lenne...

Reni_21 kérdése:

Nekem olyan problémám lenne vagy is kérdésem hogy a viberen beszélgettem valakivel. Majd délután a neve alatt nem jelzett ki semmit hogy elérhető de még azt sem hogy utoljára mikor volt elérhető?

Figyelt kérdés
A telefonkönyvben ott a neve száma és a lila kagyló. Majd írtam neki átment de semmit nem jelzett ki hogy megkapta azt sem semmit. Ilyenkor letiltott vagy törölt vagy mi a probléma? Köszi a segítséget előre is

2015. szept. 29. 15:30
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Akkor kérdezz szakértőt, vagy esetleg tudod mit? Hagyd rá, és telepítsd le a Skype-ot. Kicsit többet foglal, viszont sokkal jobban lehet élőben beszélni, és nem akadozik, bár kicsit kevesebb a matrica, de komolyabb.
2015. okt. 1. 15:32
 22/27 A kérdező kommentje:
arra is gondoltam hogy a viber programot törölte de a fiokja az megmaradt csak a program lett törölve sztem bár ki tudja
2015. okt. 3. 19:08
 23/27 anonim válasza:
Ha valaki tilt,attól még látod,hogy az illető mikor elérhető,ha úgy van neki beállítva,hogy mutassa.Ha küldesz neki üzenetet,nem lesz kézbesítve.
2015. okt. 17. 18:53
 24/27 A kérdező kommentje:
hát nem látok semmit kiirva hogy mikor elérhető ha küldök neki üzenetet nem ir ki semmit
2015. okt. 17. 20:47
 25/27 anonim válasza:

A Vibernél menj rá a saját névjegyedre. Keresd, hogy "Beállítások", majd "Adatvédelem".Itt variálhatsz Ha - Az online állapot megosztása - címszó alatt kiveszed a pipát, akkor él ugyan a kapcsolat, de nem jelezd feléd semmit. Azaz, nem látod elérhető-e vagy sem, illetve megkapta-e az üzenetet, vagy nem.Te sem és a partner sem lát semminemű jelzést. Ezt 24 óra eltelte után tudod visszamódosítani.

A másik, amikor a "Látta" állapot elküldésénél veszed ki a pipát. Akkor észlelitek egymás jelenlétét, viszont azt sem te, sem a partner nem látja, hogy olvasta, azaz látta-e az üzenetet. Valahogy így.

2016. nov. 16. 13:44
 26/27 anonim válasza:
Elfeledém, hogy mindezt a telefonon tudod végrehajtani. Sok szerencsét, ha még érdekel !!!!
2016. nov. 16. 13:49
 27/27 anonim válasza:

Segíts nekem Reni!

Először egy kérdésre válaszoltál, úgy találtam a kérdésed. Majd most látom, sajátként is kitetted ezt a kérdést:

„Nekem olyan problémám lenne vagy is kérdésem, hogy a Viberen beszélgettem valakivel. Majd délután a neve alatt nem jelzett ki semmit, hogy elérhető, de még azt sem hogy utoljára mikor volt elérhető?”

Nekem ugyanez a problémám. Azzal fűszerezve, hogy épp állítgattam valamit. Már nem tudom mit. És mire visszaléptem a viber-be, akkor vettem észre, hogy eltűnt egy embernél a neve alatt, hogy mikor volt itt legutóbb. Számomra nagyon fontos személyről van szó! Így persze naponta vagy tízszer néztem. És most eltűnt ez az adat. Míg másnál továbbra is látszik. Szóval most nem tudom én csesztem el valamit? Már minden beállítást néztem látszania kellene.

Szóval nálad megoldódott valahogy?

Kérlek Reni! Segíts nekem!

Szeretem őt!

2017. okt. 2. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!