Mi a legjobb fogamzásgátlo?
Eddig még nem szedtem fogamzásgátlott
, hallotam mar spirálról de azt mondják hogy ki szurhatja a méhet, gyogyszeról is hallottam az meg őssze zavarja a hormont, az inekciotol meg hizni lehet
ki mit használt ami biztonságos is? És mi a véleményetek ha ezek közül
használtatok valamit? Én csak
hallotam szoval nemtudom.
Ha te akarsz választani anélkül, hogy az orvos megvizsgálna, az Aszpirint javaslom!
Sem előtte, sem utánna, hanem helyette, jó erősen a két térd közé szorítva!
Jézusom mennyi negatív ember..
Gondoltam meg kérdezem, mivel nem használtam semmit.
Erre le támadnak.
Grt pont ilyen emberek miatt szar a társadalom.
20 éves vagyok és nem védekeztem mivel 2 honapja élek nemi viszonyt a párom.
Nem mindenki kezdi 14-16 közt ésvlt támadni :
Van hormontartalmú hüvelygyűrű. Ez egy áttetsző kis szilikon karika, amit a méhszájhoz helyeznek fel. Helyileg hat, így nagyon gyenge hormon tartalom mellett is rendkívül hatásos. Ellenben (a tablettával szemben) nem befolyásolja a hormonháztartásodat. Azt hiszem, hónapokig nem kell cserélni. Kényelmes, mindenféle fájdalomtól és kellemetlenségektől mentes. És az óvszer sem rontja el az élményt sem neked, sem a partnerednek.
A térd közé szorított aszpirin ellenben nem biztonságos, mert kutyus pózban még simán becsusszanhat ez-az. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!