Április 1-jén (a suliba) milyen csínyeket szoktatok csinálni?
Van egy jó poénom. még csak tervezem, de pont szünet lesz aznap, de a anár nem ússza meg. Március 31.-én fogjuk őket megviccelniXD. Szóval: Egy telefonra, vmi nagyon vicces cs.hangot állítok be, az mehet a tanári asztalba. Nincs más hátra, mint órán felhívni azt a számotXD. +tavaly a magyar tanár nagy dogára készült. senki nem tanult. ő ezt tudta. Azt mondta, hogy siktálja mit írjunk: 2009.04.01 Röpdolgozat
Boldog április elsejét. mindenki nagyot röhögött. meg olyan is volt, hogy arra az órára(a tanár tudta nélkül)termet cseréltünk egy másik o-val.
Aztán mindenki fogta a cuccát, bevágta a szekrénybe, és elmentünk a könyvtárba. sajnos nem láttuk a tanár arcát, de húúú. A pukipárna is jó ötlet, de a szögek egy intővel is járhatnak.
Szóval soxerencsét!
By.:sémösz
hátmi ma osztályt cseéltünk a 10-edikkel,9-edikkel meg a 6odikkal :D
7edikesek vagyunk :P
Szellentőpárna az alap, de az enyémet elszakították...:(
Nálunk borotvahabot fújtak a tanári székre, de sajnos észrevette.
Na meg az én ötletem az volt, hogy (kihajtható tábla volt, és óra elején be volt hajtva) a tábla behajtása előtt egy tangát akasztottam fel. A matektanárnő írt a táblára, és miközben kihajtotta, az osztály felé nézett, az osztály meg szakadt a röhögéstől. :D Ugyanezen tangát az egyik fiú osztálytársam felvette a nadrágjára, és abban járkált. :D
A tanárnő beceneve kecske volt, és az asztalára tettünk egy kozel-es üveget, és nekitámasztottunk egy fényképet egy kecskéről, de ez így visszagondolva nagyon gonosz volt, mert annyira aranyos volt az a tanár, hogy nem érdemelte volna meg. Csak hát az osztály nem bírta a matekot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!