2015 Szeppember 22-28 án világ vége lesz?
Aszteorida becsapodást irnak hogy ez fogja elpusztitani a földet! Ez igaz? Én már nagyon elhittem és még mindig félek! De ha aszteorida pecsapodás készülne akkor lenne már valamilyen jele,hogy becsapodig???. Valami változás?
Már csak már csak 3 nap van vissza addig is valami hogy tényleg de tényleg most igaz normális válaszokat ami valolyában az igazság hogy becsapodig az aszteorida vagy csak elhalad a föld mellett???? Mert mindenhol a neten azt irják hogy becsapodig! De nem csak 2015 ben hanem 2017, 2029,2036 ezeket irják.most akkor becsapodig vagy nem?? Köszi a válaszokat
Igen és nem fog becsapodni nem tudod felfogni akkor minek válaszoltál ha csak idiota választ irsz!
Okoskodni tudsz de azt nagyon! Nem vagyok egy minden tudo de azt tudom és minden normális ember hogy nem fog becsapodni. Dehát ha elérkezünk arra a napra és utánna nap felkelsz gondolj arra hogy milyen nagy baromságot irtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!