Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 2015 Szeppember 22-28 án...

2015 Szeppember 22-28 án világ vége lesz?

Figyelt kérdés

Aszteorida becsapodást irnak hogy ez fogja elpusztitani a földet! Ez igaz? Én már nagyon elhittem és még mindig félek! De ha aszteorida pecsapodás készülne akkor lenne már valamilyen jele,hogy becsapodig???. Valami változás?

Már csak már csak 3 nap van vissza addig is valami hogy tényleg de tényleg most igaz normális válaszokat ami valolyában az igazság hogy becsapodig az aszteorida vagy csak elhalad a föld mellett???? Mert mindenhol a neten azt irják hogy becsapodig! De nem csak 2015 ben hanem 2017, 2029,2036 ezeket irják.most akkor becsapodig vagy nem?? Köszi a válaszokat

2015. szept. 19. 19:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem nem! Hát te is komolyan kérdezed, nem? Akkor én miért viccelődnék?!
2015. szept. 19. 19:59
 12/22 A kérdező kommentje:
Amugy aki azt irta ide hogy 22-28 becsapodik akkor most tévedett nagyon sok hirt láttam már e helyzetekben de ez nagyon kizárt szerintem! most olvasom hogy legelőszőr 2027 agusztus 7-én fog becsapodni de ennek is kicsi a valoszinűsége! Az utolso aki irta hogy vége lesz a világnak akkor sztem kicsit téved nézz utána, több annak a jele hogy most nemfog,de majd egyszer biztos. Ezt gondolom meg olvastam erről az egészről! Amugy a 2012 december 21-e se következett be! De talán ez most más,nem tudom na mind egy . És egy aszteroida becsapodik nem az egész földet pusztitja el hanem egy földrész ahova becsapodik,ezt olvastam! Aki szerint az egész földet pusztitja el az irja meg létszi!
2015. szept. 19. 20:18
 13/22 anonim ***** válasza:

"Amugy a 2012 december 21-e se következett be!"

Dehogynem! Én határozottan emlékszem, hogy 2012 december 21-e bekövetkezett.

"És egy aszteroida becsapodik nem az egész földet pusztitja el hanem egy földrész ahova becsapodik,ezt olvastam!"

Na akkor olvasgass még. Például arról, hogy mekkora szökőárak söpörnének végig az egész bolygón, meg a porról és hamuról, ami eltakarná a Napot - és még lehetne sorolni. Nem beszélve arról, ohgy mindez attól függ, mekkora az az aszterolyida...

2015. szept. 19. 20:23
 14/22 A kérdező kommentje:
Ha az óceánba esik akkor csak azon a kontinensen lehet szököár! Ha meg becsapodna, ahogy az első irta bemondanák a hiradoba mindig nézem és egyszer se mondták be!!!
2015. szept. 19. 20:29
 15/22 A kérdező kommentje:
Igenész ha december 21 én bekövetkezett volna akkor most nem irnál itt és rég halott lennél és az összes ember is!
2015. szept. 19. 20:30
 16/22 anonim ***** válasza:

"Ha az óceánba esik akkor csak azon a kontinensen lehet szököár!"

Melyiken? És ezt a szökőár is tudja? Vagy majd odamegy egy rendőr és megmondja a szökőárnak, hogy Szökő úr, kérem csak azt a kontinenst törölje el a Föld felszínéről? Na de melyiket? Mert egy óceánt például több földrész is határol. De mifaszt papolok itt? Nézz meg egy imeretterjesztő filmet, és meglátod, mekkorát tévedsz.

2015. szept. 19. 20:32
 17/22 A kérdező kommentje:

De nem most lesz aszteroida! Majd de nem 22-28 án .

28 án vérhold lesz és ez nem a véget jelenti.

2015. szept. 19. 20:38
 18/22 anonim ***** válasza:
A vérhold sem jelent semmit, egy optikai jelenség ami rendszeresen bekövetkezik. Mindenféle spirituális-ezotérikus hülyeség nélkül.
2015. szept. 19. 21:19
 19/22 A kérdező kommentje:

Ezt most ugy irtad mintha az aszteroida se jelentene semmit.

De te ha azt irod hogy becsapodik hidd el nyugodtan.

Amugy már volt olyan,olvastam hogy egy aszteroida becsapodott az óceánba és felrobbant egy másik de szököárrol nem olvastam eggyik ben sem! Akkor ez megint egy kamu hiresztelés . Ha meg megtörténik akkor meghalunk sajnos. Remékem hogy nem. De ugy se fog megtörténni ugyis csak ritkán van aszteroida becsapodás és csak el suhan a föld mellett nagyon közel a nasa is azt irja hogy becsapodásra nem kell számitani!ennyi!

2015. szept. 19. 21:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Én meg aszt olvsastam hogy a micimackó beszorúlt a nyuszi odújába és nem tudot ki mászni és a nasa is meg irta és akkor ez igy is van! enyi!!!4!44
2015. szept. 19. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!