Miért ilyen drágák Győrben az esernyők? Az aranybányák is hozzájárulnak, vagy mi?
Figyelt kérdés
1200 alatt csak (nem automata nyitású) gyerekméretűt lehet kapni, ami egy hetet sem bír ki, nemhogy évtizedeket.2015. szept. 19. 09:40
1/1 anonim válasza:
Évtizedeket kibíró esernyő szerintem már nincs is. direkt nem gyártanak olyat, mert nekik az nem haszon.
Viszont tuti h. van Győrben Rossmann. Én ott vettem esernyőt, egyáltalán nem horror áron és a minőségével is meg vagyok elégedve.
Előtte egy szezonban elhasználtam vagy hármat. Ez az esernyőm már kb. két éve megvan. (összecsukható) Ha jól láttam legutóbb, még mindig 1000 alatt van az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!