Hogy tudunk segíteni a menekülteken, ha nem engedik be őket?
Sokan a Keleti pályaudvarhoz visznek cipőt, ruhát. A Máltai Szeretetszolgálat , az ENSZ és a CARITAS magyar humanistái is várják, hogy beérkezzenek a bajbajutottak.
Viszont a kormány kerítést emel.
Németországig a menekültek megsérülhetnek, megbetegedhetnek... Nem beszélve arról, hogy jó ellátottság mellett fegyelmezettebben és szervezettebben juthatnának el a céljukhoz, ahol színesíthetik majd a társadalmat. Hisz minden ember fontos és hasznos tagja a társadalomnak. Rájuk is szükség lesz majd ! Különböző munkákat láthatnak el és újabb családokkal erősítik a Német társadalmat.
Mi lesz így velük?
Egyet értek. Ha én, mint magyar menekült lennék és tegyük fel (most csak így a hasamra csapva) Szlovákia megtámadna minket és háború lenne a két ország közt és menekülnöm kellene az tuti, hogy nem kezdenék el vinnyogni, hogy engem azonnal vigyenek Amerikába vagy Új-Zélandra, mert én szegény kis menekült vagyok és ez nekem jár! Nem, hanem szépen emigrálnék egy szomszédos országba és ott kérnék hivatalos úton engedélyt arra, hogy átvészelhessem a háborús időszakot nem rohannék keresztül a világon és óbégatnám, hogy mindenki azonnal boruljon térdre előttem, mert nekem az kijár...
Komolyan nevetséges ez az egész. Hogy jönnek ők ahhoz, hogy civilizálatlan barbárként végig rohannak európán és követelik a jogaikat.
Milyen jogaikat? Jog nincs kötelezettség nélkül és ők a kötelezettségről hallani sem akarnak, nekik mindenki csak adjon (max eldobják ha nem elég jó), de sürgősen, mert ők menekültek.
Ez nem így működik. Attól, hogy ők még a kőkorszakban élnek attól még nekünk nem kell az ő szintjükre lesüllyedni, igenis tartassák be velük a törvényeinket, ha pedig nem hajlandóak rá, akkor tessék őket kitoloncolni, mert, amit csinálnak abba a mi kis pici országunk hamar tönkre mehet.
Hát igen, mivel végigmeneteltek már vagy 5-6 országon, már rég nem jogosultak menekült státuszra. A vak is látja, hogy nem szegény szerencsétlenekről van szó. Válogatnak, mintha valami turistairodában lennének... Ger-money, Svédország vagy esetleg Dánia? De jó dolguk van. Mindjárt én is kiadom magam szírnek, hátha... -.-
Annyira elkeserítenek az ismerőseim is, látom facebook-on ontják magukból a hülyeséget, ilyen naivan, álszenteskedve próbálnak gyengébbnél gyengébb érvekkel küzdeni a tények és a józan ész ellen... Például aki le mer ilyet írni, hogy mi magyarok is jobb élet reményében külföldre vándorlunk, az csak azt felejti el, hogy ezek a magyarok nem a markukat tartva mennek ki, hanem legálisan, a törvényeket betartva dolgozni, adózni, azonos kultúrkörből. Mutass egy magyart, aki szírnek adta ki magát, hogy élősködhessen a leggazdagabb államok nyakán! Abszurdum. Annyira szélsőségesen agymosottá váltak emberek, hogy nem akarják látni mi folyik itt! Foggal-körömmel ragaszkodnak a kis illúzióikhoz, agyhalottként imádják a megszállóinkat, mert a balliberális média elbagatellizálta ezt az egészet, manipulatív szívszaggató történetekkel, képekkel mossa ki az emberek agyát - mindez álszent módon egy politikai cél érdekében... Az Együtt-pm Orbán elleni, migránsjogvédő tüntetése sem szólt másról, mint pártpropagandáról...
A minap találtam egy hányingerkeltő írást Miklya Annától, egy nagyon elborult, tébolyodott magyar-ellenes nőtől, ami tökéletes példája ennek a szélsőséges, pszichopata, agymosott liberalizmusnak:
Nagyon merem remélni, hogy túlnyomó többségben nem ez a szemléletmód jellemző. Össze kéne tartanunk, nem egymás ellenségévé válnunk. Ez nem lehet politikai kampányra ürügy, ez egy súlyos válsághelyzet, amire érdemben megoldást kéne találni, nem pedig egymás útjába állni, széthúzni. Nem értik meg azok, akik rasszistáznak ész nélkül, hogy senki sem a valódi menekülteket utálja, hanem az invázió veszélyeire mutat rá. Ideje felébredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!