Elszeretném küldeni az egyik könyvkiadónak (e-mailen keresztül) a könyvemet, azzal a reménnyel, hogy megtetszik majd nekik. Mit írjak az e-mailben?
Elszeretném?
Senkit nem illik elszeretni senkitől!
Kiszeretném?
Ez pedig kellemetlen (ha kiszeretsz valakiből). Részvétem.
Szerintem előbb inkább tanulj meg magyarul, mert így az sem biztos, hogy elolvassák az írásod.
ó, kedves válaszoló. Nem voltam kíváncsi a kioktatásodra. Bár, így, hogy belemntünk a dologba, attól, hogy valamit elírtam/félreírtam és a további variációk, egyáltalán nem biztos, hogy nem tudok magyarul. Inkább tanulj meg csöndben maradni, mert nem sokra mész ezzel a kommenttel az életben. Részvétem.
Amúgy meg, mi volt a bájos célpod ezzel a kommenttel, mert én komolyan nem vágom, hogy mért kell mindig mindenbe belekötni...
Lehet, hogy elsőre nem értetted meg:
NEM FOGJÁK ELOLVASNI, ha nem jó a helyesírásod. Csak akkor, ha valami észvesztően érdekes már az első lap... azt meg nem igazán hinném.
Amúgy volt már jó pár ilyen kérdés... neked sem tilos visszaolvasni.
ÉN elhiszem, hogy szívesebben olvasnak el, egy jó helyesírású egyén írásait. De nem véletlenül vannak szerkesztők a könyvkiadónál..
Amúgy meg kinek mi az érdekes. Ha nem olvassák el, hát nem olvassák el, az én személyes problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!