Mi foglalkoztat téged a leginkább?
1.Hát most épp az,hogy megkapom-e a csokoládét,amit apám ígért tegnap-1 doboz Anthon Berg-szenzációs...
2.Hogy meddig kell innom ezt a Neocitrant,mivel megfáztam.Már nyomom 1 napja,és izzaszt,azt meg nem nagyon szeretem.
3.Hogy a kollégám miért rak alá mindenkinek,miért keveri folyamatosan a sz@rt,miért beszél ki mindenkit...minden kolléga gyűlöli őt.
4.Hogy ezzel a kollégával(nő)hogy lehetne alaposan kib@szni,de úgy,hogy megemlegesse.Nem valami enyhe dologra gondoltunk a kollégákkal...
5.Hogy a külön angol házimat ki fogja megcsinálni,mivel én most lusta vagyok,de nagyon.
6.Mikor lesz már végre vége a munkaidőnek...:-)Nem mintha utálnám a munkám,sőt,de aludnék már nagyon,mert a Neocitran teljesen elbágyaszt.
1., Hogy miért kell annyi embernek és állatnak szenvednie a világban, és az, hogy mit tehetek kisemberként ez ellen.
2., Az irodalom, a történelem és a zene
3., Vajon sikerül-e év végén a nyelvi alapvizsgám
4., Miért nm találok értelmes pasit...:S
énis énis :)
1.mikor kapom a fizumat
2.afizumból mikor megyek el koncertre
3.közbe mikor iszom le magamat régi jó barátaimmal
4.barátnőmet mikor látom legközelebb
5.lesz e tüntetés márc 15. én
6.mikor kapcsolják ki a netet mert már rég fizettem
7.mikor lesz fellépésünk
8.mikor lesz az a nap amikor szabad vagyok és semmit nem kell tennem leihatom magamat haverokkal és senki nem basztat semmiért fetrenghetek hót részegen
és ennyi remélem segitett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!