Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem akarok élni. Mit tegyek?

Nem akarok élni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az osztályomban nem vagyok túl népszerű. Páran ugye nem szeretnek, és vannak akik csak békén hagynak. 2 barátnőm aki volt elment, és az akit eddig a barátomnak hittem kiközösít, és ha ott van vele egy másik lány, akkor levegőnek néz, olyan dolgokat mond rólam másoknak(pl hogy utálom yx-t stb. ) amik nem igazak. Szerintem főként ezért nem szeretnek, és persze pár emberrel megvolt a magunk kis ügye. Én próbálok kedves lenni, és régebben is próbáltam, de egész nap a suliban egyedül vagyok. ezenkívül úgy érzem mindenből a rosszabbat kaptam. nem vagyok szép, sőt inkább ronda. közepesen patis vagyok hiába ba+tatom a bőröm krémekkel stb. Göndör hordhatatlan oroszlánsörényes hajam van. stb stb sstb. úgy érzem hogy nincs értelme élnem. depressziós vagyok és már a tusolásnál is eszembe jut hogy vízbe tudnám e fojtani magam. elegem van. nem akarok iskolába menni, nem akarok kimenni az utcára az emberek köze. ez most főleg a "barátnőm" miatt van.

már nincs egy barátom sem.

2015. szept. 2. 21:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Fuuh így visszaolvasva komolynak tűnik :o. Mondjuk szar volt)

Tök cuki voltam akkor *-* xd

2017. jún. 30. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!