Nem akarok élni. Mit tegyek?
Az osztályomban nem vagyok túl népszerű. Páran ugye nem szeretnek, és vannak akik csak békén hagynak. 2 barátnőm aki volt elment, és az akit eddig a barátomnak hittem kiközösít, és ha ott van vele egy másik lány, akkor levegőnek néz, olyan dolgokat mond rólam másoknak(pl hogy utálom yx-t stb. ) amik nem igazak. Szerintem főként ezért nem szeretnek, és persze pár emberrel megvolt a magunk kis ügye. Én próbálok kedves lenni, és régebben is próbáltam, de egész nap a suliban egyedül vagyok. ezenkívül úgy érzem mindenből a rosszabbat kaptam. nem vagyok szép, sőt inkább ronda. közepesen patis vagyok hiába ba+tatom a bőröm krémekkel stb. Göndör hordhatatlan oroszlánsörényes hajam van. stb stb sstb. úgy érzem hogy nincs értelme élnem. depressziós vagyok és már a tusolásnál is eszembe jut hogy vízbe tudnám e fojtani magam. elegem van. nem akarok iskolába menni, nem akarok kimenni az utcára az emberek köze. ez most főleg a "barátnőm" miatt van.
már nincs egy barátom sem.
Elöször is honnan tudod hogy jobb lesz miután meghalsz?
Ezen már én is hondolkodtam h öngyilkos leszek.
szerintem menny el egy orvoshoz (tudod ilyen pichologushoz vagy minnek hivjákhoz) és beszélges vele. Hátha segit . Remélem sikerült lebeszélnem az öngyilkosságrol.
Nagyon jól látod,az öngyilkosság önző dolog!
A családodnak,szeretteidnek hatalmas.soha be nem gyógyuló sebet okoznál.
Szerintem a probléma megoldására koncentrálj.
Legelőször magadat nézd meg kívülről.Hogy biztosan nem benned van e a hiba.Ha igen,akkor miben tudnál változtatni.Esetleg keresd fel az iskola pszichológust a problémáddal.
Ha ez sem működik akkor pedig válts iskolát!
A pattanásokkal meg el kell menni bőrgyógyászhoz,aki gyógyszeres kezeléssel hatékonyabban tud segíteni.
Apa :)
F40+
A lányom hasonló helyzetben volt mint te.
11.év végéig húzta a régi suliban.
Őt is kiközösítették,beszólogattak neki.Egyedül volt mint te. Majd betelt a pohár és év vége előtt sulit váltott.
Eddig úgy tűnik nem bánta meg.
De ő kezdetektől nem érezte jól magát az osztályában.
És egyre rosszabbodott.
Ha továbbra sem változnak a dolgok,csak beszélgess el a szüleiddel.
3-as
sajnos mint mondtam nem lenne célszerű iskolát váltanom.
Pár méterre lakom a jelenlegi iskolámtól, anyukámat nem akarom azzal terhelni, hogy engem is bevigyen. Így is 4-kor kel hogy a testvéremet be tudja vinni. nem szeretnék felesleges gondot okozni senkinek. De ha nagyon muszály majd meggondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!