Ha egyszer megkereszteltek akkor az egy örökre rajtam marad? Nem lehet valahogy "lemosni"?
Figyelt kérdés
Személy szerint engem gyerek korom óta nem nagyon érdekelt a hittan. Általános iskolás koromban jártam hittanórákra de már akkor sem érdekelt sőt még időpazarlásnak tartottam kb 1 tanévig jártam útánna meguntam.2015. szept. 2. 21:44
1/3 anonim válasza:
Ezek szerint megis erdekel.
A kerdesre valaszolva, kikeresztelkedes letezik.
2/3 anonim válasza:
Mivel kereszteltek festékkel?
mit akarsz lemosni? Milyen nyoma maradt neki amit látnak az emberek. Mert ha csak a te elmédben van ennek nyoma akkor azt nem lemosni kell hanem kitörölni már ha annyira ragaszkodsz hozzá. Bár hogy esetlegesen ezt hogyan tudod megcsinálni azt elképzelni sem tudom.
3/3 anonim válasza:
A keresztségnek örökké "nyoma" marad. Ez láthatatlan, emberek nem láthatják, csak Isten. Nem lehet lemosni. Ha nem hiszel, akkor nincs is semmi jelentősége, mert nem jelent semmit, csak egy kicsit "megvizezik a homlokod". Ha hiszel, akkor pedig nem értem, miért akarnál megszabadulni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!