Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ciki, hogy tangát hordok?

Ciki, hogy tangát hordok?

Figyelt kérdés
Kb egy fél éve tangát hordok,tudom,hogy egészségtelen,de eddig nem volt gondom rá,mivel emellett normál bugyit is hordok néha.Viszont tesiórán észrevettm,hogy én vagyok az egyedüli,akit tangát hord,pedig már 10 vagyok.Nagyon rosszúl néz ki,amikor a többieknek látszik a vonal..ők nem veszik ezt észre vagy velem van a baj? 15/L

2015. szept. 2. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Az a ciki,hogy azon agyalsz,hogy mi jó másoknak! Tucatember vagyol-e?
2015. szept. 2. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, mint ahogy az sem, hogy valaki nem hord és látszik a vonal! Milyen hülyeség már ez? Mindenki olyan alsóneműt hord, ami neki a legkényelmesebb, egyik sem ciki.

Az a ciki, amikor büdös, koszos v. rongyos pedig a tulaja nem szegény v. hajléktalan, csak igénytelen.

Meg az, amikor divathóbortból a birkákkal együtt hord valaki valamit, miközben szemmel láthatólag baromira kényelmetlenül viseli, és gőzerővel lecikiz mindenkit aki nem áll be a sorba.

2015. szept. 2. 14:17
 3/5 A kérdező kommentje:
1# félreértettél.Én azon agyalok hogy miért van az,hogy csak én hordok,amikor más suliban/osztályban fordítva van.És különben meg nem ítélem el a többieket.
2015. szept. 2. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
96%

Nem értetelek félre, amit írtál azt így lehetett érteni.

"Nagyon rosszúl néz ki,amikor a többieknek látszik a vonal..ők nem veszik ezt észre..."

Ezt írtad. Ez viszont így leírva egy ítélet. Azok elítélése, akik nem tangát hordanak és látszik a bugyivonaluk.

No mindegy, ugorjunk, azt kérded:

Miért csak te? Máshol miért pnt fordítva? Passz.

Te a fenti mondatod alapján (rosszul néz ki...) beálltál a ránkömlő, kényszerítő erővel ható divathóbortosok sorába. Ami a kényszerítés aljas módját (hogy még a vízcsapból is ez ömlik minden felületet és formában) tekintve nem meglepő, kevesen tudják magukat függetleníteni a hatásától.

Azok, akik meg mégsem hordanak tangát, több oka lehet:

-1. MÉG nem vették át az a (egyébként téves) gondolkodást, hogy ciki lenne a bugyi látszó vonala. Aztán előbb-utóbb beállnak ők is a sorba.

-2. nem is akarják átvenni, mert nem érdekli őket

-3. qva kényelmetlennek ítélték a tangát és lemondtak a viseléséről

-4. eddig még fel sem merült bennük, hogy tangát kéne hordaniuk, a bugyitéma a legutolsó, ami foglalkoztatja őket

-5. az anyjuk veszi nekik az alsóneműt, és a mama nem vesz tangát egy 15 évesnek.

-6. átöltözéskor szégyenlenék a seg...güket mutogatni a többi lánynak tangában ... ... ...

Tehát egymillió oka lehet a nemhordásnak. :-)

Ezért ezen szerintem kár agyalni. Ha neked (valóban)ez a kényelmes és rosszul éreznéd magad a látszó bugyiszél miatt, akkor hordd. Ez se nem ciki, se nem menő. Ez csak egy bugyi.

2015. szept. 2. 15:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek Rhellával, 10000%ban, azt hordasz, amit jól esik :)

Egyébként #1 válaszoló alatt nem téged értett a kérdező, hanem az első válaszolót!

2016. márc. 13. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!