Szerintetek ezt megis, hogy kene felfogni?
Figyelt kérdés
Ma este beakadt az alkapcsom..Alig tudom kinyitni.. (Max feleig.)..Volg mar ilyen,de el is mult..Viszont most nem.,Tudni kell,hogy fogszabalyzos vagyok..Allitolag a fogorvosom szerint emiatt..Viszont ma este annyira beakadt,hogy mostanaig nem tortent semmi..Elmentem az ugyeleti szajsebeszhez anyukammal..Megvizsgalt (elkezdte az arcomat valamien szinten tapogatni,es azt kerdezte faj-e) ,es azt mondta,hogy semmien rendeleneseget nem talalt,es,hogy az normalis,hogy felig tudom csak kinyitni a szamat..Az lenne a kerdesem,hogy szerintetek ez igy elfogadhato?Mert szerintem nem,hogy az normalis szerinte,hogy felig tudom kinyitni a szam.2015. szept. 1. 23:10
1/2 anonim válasza:
Ki akadt az állkapcsod, nekem is volt ilyen, vissza állhat ha csak kicsit, de ha nem, nekem az segített hogy finoman megmasszíroztam és valahogy vissza állt. Nekem ez a sok rágózástól jött elő akár milyen furán hangzik.. Esetleg keress másik orvost mert nem normális!
2/2 A kérdező kommentje:
Holnap megyek a fogorvosomhoz..Viszont az a nonsem normalis..Maszoroztam,de semmi :(..Mert szerinte semmi fele kattogast nem eszlelt..Viszont ha nem mozdul annal nagyobra a szam akkor nyilvan enm fog kattogni..
2015. szept. 1. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!