Lennél örökéletű ha megtehetnéd?
Figyelt kérdés
Én sosem akarnék meghalni legszivesebben waaah de rossz, majd csak úgy elrepül az idő és azt veszem észre hogy 17 helyett 67-77 éves vagyok és haldoklok az ágyamban pff2010. márc. 11. 16:58
1/16 anonim válasza:
Ebből a buliból senki sem marad ki!
2/16 A kérdező kommentje:
Jah csak kár hogy ez nem buli :D
2010. márc. 11. 17:04
3/16 anonim válasza:
Én meghalnék
legalább nem kellene ebben a szemét világban lennem
4/16 A kérdező kommentje:
Wááááh sose kívánnám a saját káromat
2010. márc. 11. 17:06
5/16 anonim válasza:
Úgy is fel lehet fogni, hogy ez nem buli! Csak akkor sivárabb lesz az életed, állandóan rettegni fogsz a haláltól!
7/16 anonim válasza:
juuj én szivesen élnék örökre.. soha nem akarok meghalni... de sajnoos..... egyszer eljön ez az időő is :S XD
16L
8/16 anonim válasza:
Két alternatívának örülnék:
a, ha meg se születtem volna
b, ha soha nem halnék meg.
Így viszont annyi a véleményem az emberi életről, hogy mindenki egy lassan elrothadó szervesanyag-massza, semmi több.: )
9/16 anonim válasza:
aki azt mondja,hogy soha nem halna meg az NEM GONDOLKOZIK.sorra halnak meg előtted a rokonaid,barátaid.és talán bele kéne gondolni,hogy mit jelent az,hogy örökké!végtelen...soha nincs vége..Én ha azt választhatnám,hogy nem halok meg,akkor sem választanám
10/16 anonim válasza:
"S mégis merni fogok a szemedbe nézni,mert pillantásodtól meghalni több,mint örökké élni!"
Én írtam a verset,onnan idéztem.Szerintetek jó?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__495168-..
Válaszokat kérek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!