Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Londonnnal vagy Münchennel...

Londonnnal vagy Münchennel járnék jobban?

Figyelt kérdés
Van két ismerősöm, a két városban. Mind a ketten csomagkiszállító szégnél dolgoznak (london executive courier company és a DHL). Üresedés van mindkét helyen, idén akarok kimenni. Szerintetek melyik várossal járnék jobban?

2015. aug. 30. 15:02
 1/7 A kérdező kommentje:
20/F
2015. aug. 30. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Melyik nyelvet beszéled?
2015. aug. 30. 15:46
 3/7 A kérdező kommentje:
a német elég jól megy, de angolul is tudok makogni egy kicsikét. :D
2015. aug. 30. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
München. London baromi drága hely (München se olcsóságáról híres, de Londontól jóval olcsóbb), oda tényleg csak jó munkával érdemes menni.
2015. aug. 31. 19:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy én is Münchenre hajazok, meg hát nincs is olyan messze. Onnan haza tudnék jönni pár havonta. Csak kíváncsi vagyok mások véleményére. Mert én nem tudom pl hogy mire mennyit kell költeni a két városban.
2015. aug. 31. 23:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Pedig ennek nem ártana utánanézni mielőtt belevágsz...
2015. szept. 1. 07:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindkét városban természetesen a lakhatásra kell költeni a legtöbbet. Münchenben is a belvárost felejtsd el elsőre. Az baromi drága hely. Vannak külső részei, oda érdemesebb inkább költözni elsőnek. Olcsóbbak, de előtte nézz szét, mert egyes részeiből nagyon nehéz bejutni a belvárosba, ha ott fogsz dolgozni.

Kaja, ruhák kb. egy árban vannak az ismerőseim szerint.

Azonban tényleg nézz utána, hogy alapból milyen papírokat kell elintézni előtte. Sokan megszokták ütni a bokájukat.

Ja, és sokszor érdemes lomtalanításkor körbe menni mivel dobnak ki elég jó cuccokat (csak sietni kell, mert vannak olyanok, akik konkrétan ebből élnek). Ismerősöm egy kb. 700-800 eurós kanapét szedtek így össze, amin pusztán egy bor folt volt (az is ráadásul fekete bőrön).

2015. szept. 1. 10:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!