Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dáp alkalmazasba miert nem...

Dáp alkalmazasba miert nem tudja beolvasni a telefon a személyimet?

Figyelt kérdés
ma 10:52
 1/9 A kérdező kommentje:
Hiaba erintem oket ossze semmi se tortenik
ma 10:52
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
NFC-képes telefon kell hozzá, és a szolgáltatás bekapcsolása is a beállításokban.
ma 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Maga a DÁP alkalmazás nem arra van kitalálva hogy személyi igazolványnak az NFC Chipjét be olvassuk vele. Sőt tudtommal nincs is ilyen funkciója a DÁP-nak jelenleg. Szóval ezért nem tudod a DÁP-pal be olvasni a személyi igazolvány NFC chipjét, mert nincs ilyen funkciója jelenleg a DÁP-nak.
ma 11:04
 4/9 anonim ***** válasza:

#3: pedig ezt kérik a személyi igazolványos regisztrációhoz és az egyik lépés a beolvasás:

[link]

ma 11:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Már rajottem

2021 elotti a szemelyim, 2020-ba jart le és akkor ujitottam meg

ma 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:
4-es! 3-as Voltam. Azt nem írja a kérdező hogy már aktív DÁP-al akarja be olvasni vagy magát a DÁP-ot akrja regisztrálni. Mert csak a regisztráció során van lehetőség a személyi igazolványt beolvasni. Ha már a regisztrációd kész, és akítv a DÁP akkor az van amit a 3-asban le írtam. Vagyis az aktív DÁPal már nem lehet be olvastatni a személyit.
ma 11:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyelőre egy fölösleges és rosszul működő app a dáp, nekem elég az ügyfélkapu+.
ma 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem beolvasta, a pin kódját is bekérte, majd kiírta hogy túl régi (idén ősszel jár le). Be kellett menni a kormányablakba aktiválni. Nekem a digitális aláírás miatt muszáj volt, mert a cég papírmentes lett, az Ügyfélkapu+-al pedig már nem elérhető. Volt is issue, mert az Adobe Reader érvénytelennek tekinti a DÁP-os tanúsítványt. Valami nemzeti hitelesítő cuccal kellett bizonyítanom, hogy márpedig érvényes. Úgyhogy vannak még hibái, de remélhetőleg jövőre már jó lesz.
ma 12:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Azert nem erzekelte a kartyat mert azt hittem az iphone 12-nek a kozepen vagy az aljan van az nfc chip de a kamera mellett van én meg oda nem erintettem csak most utoljara
ma 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!