Téged mivel csúfoltak általánosba?
Figyelt kérdés
:D2010. márc. 11. 10:44
1/14 anonim válasza:
Csontinak hívtak:)
Mert csontsovány voltam. Mára ez már megváltozott:)
4/14 anonim válasza:
A nevemet becézgették, némely férfitagra :)
6/14 anonim válasza:
Bajdorának,de még mindig pedig már elmúltam harminc!
8/14 anonim válasza:
Gyerekkoromban egy baleset következtében megégett a kezem és a lábam, emiatt csúfoltak IT-nek, rothadt kezűnek meg még sorolhatnám! Mire nagyobbak lettünk megértették, h mi ez és már szégyellték magukat miatta, de azt a sok fájdalmat SOHA nem felejtem el és bár nem csúfolás, de utálom a nyarat, mert ha egy póló van rajtam rögtön látják a kezemet és mindenki néz, mint egy hülye!!!!
9/14 anonim válasza:
engem rohadt panknak
kigúnyoltak baszogattak szivattak ahol tudtak keresztbe tettek nekem...
de mára ez megváltozott már...
10/14 anonim válasza:
12:47
Én is megégettem a könyököm kiskoromban, most ha nyáron polóban vagyok, és valaki megkérdi mi van a könyökömön, mindíg azt hiszem koszos vagy ilyesmi. Engem nem csúfoltak ezzel soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!