Fiúk! Mit gondoltok azokról a lányokról akik szeretik a rockot az animét és az akciófilmeket?
Ugyanezt a kérdést feltette valaki pár hónapja. A válaszom akkor is ez volt:
Rock: örülök, ha igényesebb zenét hallgat egy lány és nem Bieber rajongó, szal ez előny. (csak legyen nyitottabb más műfajokra is)
Anime: előny is lehet meg hátrány is lehet. Japán ontja magából a hulladékot, de nagyon igényes művek is születnek ott. Attól függ, hogy miket nézel.
Akciófilmek: Ugyanazt tudom mondani mint az animéknél. A mátrix is akciófilm meg a sharknado is...
De szerintem csak ezek alapján nem lehet megítélni egy lányt...
Hát nagyon nem szoktam más zenéket hallgatni...
Az animéknél Narutot,Bleacht szoktam nézni.
Akciófilmnél pedig a Feláldozhatókra meg hasonlókra gondltam.
hát akkor sem animéknél, sem filmeknél nincs ízlésesd már bocsi
a rock pedig olyan semleges
A rocknak is csomó fajtája, alága van. Nálam alap hogy az ilyen vándájreksön féléket a pokolba kívánom. Naruto, Bleach. Tipikus hype animék >< személyes kedvenceim a Manglobe stúdió művei, úgy mint a Dadman wonderland, vagy a most futó Gangsta. A feláldozhatók széria megosztja a véleményt, nekem személyesen nagy kedvenc ^w^ meg Szállító, Die hard, stb.
Fiúk, jöhetnek a vélemények :'D (15,L)
Alapjában nálam előny (bár az anime tényleg hátrány is lehet) , bár nálam inkább a személyisége és a külsőségek a meghatározóak.
Naruto szerintem jó anime , attól eltekintve , hogy a 220 részből legalább 100-ban semmi nem történik , nagyon el van nyújtva. Kb onnantól , hogy Tsunade lesz a hokage , egészen addig míg Genno felbukkan (197-98. rész) dögunalmas , semmi nem történik , de mindezek ellenére jónak tartom az egészet egybevéve.
Bleach... hát mit mondjak ízlés kérdése , nekem nem tetszett , 20. résznél nem néztem tovább.
Zenénél simán az a legjobb , ha vannak közös kedvencek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!