SEGÍTSÉG! A bátyám szerelmes belém. Ti mit gondoltok mit csináljak?
Figyelt kérdés
Na kezdjük ott teljesen ki vagyok XD !!!A bátyám mostanában elég furcsán viselkedett velem.Egy suliba járunk és amikor pár fiú barátommal beszélgetünk egy folytában oda jön elkezd cikizni hogy eltünjek onnan.Először azt hittem csak szívat.Aztán pár nappal durvult a helyzet.Bejött a szobámba amikor neteztem meg zenét hallgattam.Egyszerűen bejött és elkezdett dumálni.Azt hittem csak beszélni akar meg minden.De nem.Egy idő után elkezdett kérdezketni hogy tettszik-e valaki meg ilyenek.Én meg persze mondtam hogy igen erre dühös lett és kiment.Nem sokat foglalkoztam vele lefeküdtem aludni.De egy olyan 4-körül bejött a szobámba,és bámult.Na b+.Hát ugye felkeltem hogy mit bámúl meg a többi.ERRE MEGCSÓKOLT!!!Úristen.Ugye teljesen kiakadtam ordítoztam meg minden de anya nem halhatta mert éppen éjszakás volt.Apum meg nem él velünk.Szóval ki ****az ajtón(már bocsánat de még most is itt ülök és félek hogy benyit oda toltam egy széket az ajtóhoz).Amúgy a bátyám helyes fiú(nem azért mondom a körülöttem lévő lányok sokszor mondják hogy helyes meg cuki,meg blah blah blah)e azért mágis a bátyám.13/L2015. aug. 25. 11:13
1/19 szántóvető válasza:
nem tudom hogy ez igaz-e.ha igen akkor kérj segítséget mert a bátyád beteg,elmeháborodott,orvosi kezelésre szorul.
2/19 anonim válasza:
Enyhén szólva is kellemetlen helyzet. Tényleg segítséget kellene kérned, mert ebből baj lehet. Velem az unokabátyám csinálta ugyanezt, előle ki tudtam térni.
3/19 A kérdező kommentje:
Oké szerintem az lesz.De egyszer már említettem anyának és nem hitte el.De fogom neki mondani még egyszer.Ha nem hiszi el én elszökök komolyan...):
2015. aug. 25. 11:23
4/19 szántóvető válasza:
jó csaj vagy amúgy?szebb vagy mint az átlag?csak kíváncsiságból kérdem.
5/19 A kérdező kommentje:
Tisztára félek nemrég kopogott hogy mennyek le enni.De én biztos nem mozdulok még anya haza nem ér.
2015. aug. 25. 11:25
6/19 A kérdező kommentje:
A fiúk azt mondják szép vagyok.Ennyi (:
2015. aug. 25. 11:25
7/19 anonim válasza:
Persze nagyon kellemetlen de azert nem kell tuldramatizalni a dolgot szerintem... Probalj meg beszelni negyszemkozt a batyaddal es hass ra eszervekkel, hogy miert nem tetszhetsz neki es nem is jarhattok stb. Ha TOBBSZORI turenlmes probalkozas utan is eroszakos es nem ert a szep szobol akkor kell csak szulo es/vagy szakember segitseget kerni. Ugy gondolom, hogy ez nem akkora problema hogy erett viselkedessel ezt ne tudnatok megoldani
8/19 A kérdező kommentje:
Igazad van.De ő nem az a fajta fiú akivel lehet beszélni.De ezzel szemben megpróbálok vele migyár beszélni.Talán kaja közben le is van nyugodva úgyis nemrég hívott enni.Köszönöm megpróbálom(:
2015. aug. 25. 11:32
10/19 A kérdező kommentje:
Na itt vagyok.Ugye leültem az asztalhoz ő is velem szembe.Felhoztam a témát hogy ugye szerelmes belém.Elmondtam hogy én NEM szeretem őt meg hogy azért mégiscsak testvérek vagyunk meg ha anyu apu megtudná nem örülnének neki.Erre nem mondott semmit evett tovább.Én meg inkább feljöttem mert elég húzós volt ott a légkör.De nem hiszem hogy bármit is felfogott volna amilyen arrogáns../:
2015. aug. 25. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!