Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SEGÍTSÉG! A bátyám szerelmes...

SEGÍTSÉG! A bátyám szerelmes belém. Ti mit gondoltok mit csináljak?

Figyelt kérdés
Na kezdjük ott teljesen ki vagyok XD !!!A bátyám mostanában elég furcsán viselkedett velem.Egy suliba járunk és amikor pár fiú barátommal beszélgetünk egy folytában oda jön elkezd cikizni hogy eltünjek onnan.Először azt hittem csak szívat.Aztán pár nappal durvult a helyzet.Bejött a szobámba amikor neteztem meg zenét hallgattam.Egyszerűen bejött és elkezdett dumálni.Azt hittem csak beszélni akar meg minden.De nem.Egy idő után elkezdett kérdezketni hogy tettszik-e valaki meg ilyenek.Én meg persze mondtam hogy igen erre dühös lett és kiment.Nem sokat foglalkoztam vele lefeküdtem aludni.De egy olyan 4-körül bejött a szobámba,és bámult.Na b+.Hát ugye felkeltem hogy mit bámúl meg a többi.ERRE MEGCSÓKOLT!!!Úristen.Ugye teljesen kiakadtam ordítoztam meg minden de anya nem halhatta mert éppen éjszakás volt.Apum meg nem él velünk.Szóval ki ****az ajtón(már bocsánat de még most is itt ülök és félek hogy benyit oda toltam egy széket az ajtóhoz).Amúgy a bátyám helyes fiú(nem azért mondom a körülöttem lévő lányok sokszor mondják hogy helyes meg cuki,meg blah blah blah)e azért mágis a bátyám.13/L

2015. aug. 25. 11:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha újra próbálkozik, szólj anyukádnak. Vagy legalább neki ígérd be hogy kitálalsz. Mondjon ki mit akar, nem szabad elbagatellizálni ezt a helyzetet.
2015. aug. 25. 12:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne tudni hány éves a bátyád, mert ha ilyen 14-15 körül akkor csak szimplán éretlen és idióta, és valószínűleg jobban kötődik hozzád, mint az átlag. Kerüld az olyan helyzeteket amikor esetleg egyedül lennétek otthon, ha máskor csinál valamit meg elég felpofoznod (már ha nem hallgat a szép szóra, azért mindig az legyen az első) aztán ha nem vagytok egyedül, valaki mindig közbeléphet, ha elfajulnának a dolgok. Ha az ajtódat nem tudod bezárni az még gondot jelenthet, esetleg szorgalmazhatod anyádnál (ha már apád nincs ott) hogy szeretnél egy új zárat. (ha van pénzed vehetsz is egyet, aztán megkérsz valakit, hogy beszerelje, ha te nem tudod)
2015. aug. 25. 12:28
 13/19 A kérdező kommentje:
én általában a székes megoldáson vagyok még de mostanában a kis asztal is odarakom.A bátyám 16 éves.
2015. aug. 25. 13:26
 14/19 anonim ***** válasza:

Elolvasva eléggé olyan, mintha csak kitaláltad volna szórakozásból.

Viszont ha igaz, akkor pár dolog:

- Ne félj, ne rettegj. Mégis csak a bátyád, csak nem fog baltával neked esni.

- Egy csók nem a világ vége. Vannak olyan kultúrák, ahol szájon csókolják egymást a családtagok. Néha megtörténik ilyen testvérek között kíváncsiságból. Persze nem tartom helyesnek, de azért annyira katasztrófának se ha ennyi elcsattant.

- A többit már mások leírták: beszélj a szüleiddel, a bátyádnak meg esélyes, hogy mentális problémái vannak és pszichológusra/pszichiáterre van szükség.

2015. aug. 26. 12:31
 15/19 anonim válasza:
45%
Öszintén mondom ha ez igaz akkor a bátyád pedofil lesz.
2015. aug. 28. 21:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Erte ot mostansag valami trauma esetleg?Barataival normalis,es masok elott?
2015. aug. 30. 01:00
 17/19 szabx2000 válasza:
próbáld meg azt hogya bátyádnak szerzel egy lányt! az hatásos lehet az érzésre és így elfelejt tégedÍ!
2015. aug. 30. 21:37
 18/19 anonim válasza:
29%

Szerintem hizelgo. De tenyleg bajos a gyerek.....

Irj privatban ha gondolod.

Plusz a mstani esemenyket?

Volt utana baj? Megertette? Anyud?

2015. szept. 5. 21:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az a csaj akiről azt irta a bátyja hogy szerelmes belé? Mert van egy ilyen kérdés
2019. aug. 12. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!