Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell beállítani a...

Tamás2000112 kérdése:

Hogyan kell beállítani a simson s51 gyujtását?

Figyelt kérdés
nagyon pontosan akarom beállítani irjatok hogy hogyan álítsam be kell hozzá tolomérő? vagy valamilyen szerszám?

2015. aug. 28. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Már megint te?:D A tolómérő a nagyon pontos beállításhoz nagyon kevés nekem van mérőórám halál pontosan betudom állítani hogy hol gyújtson. Hozd el fehérvárra! :D ha nagyjából betudod állítani, hogy menjen csak ide érsz vele. :D
2015. aug. 29. 07:29
 2/7 anonim ***** válasza:
beállítani meg úgy kell hogy tekered a lendkereket ahol a legjobban kinyílik ott kell állítani 0,4 mm hogy csak ennyire nyisson ki utána ha jobbra tekered az alaplapot akkor előre viszi a gyújtás ha balra akkor hátra persze a holtpontól holtpont előtt én 1,6-ra szoktam állítani azt meg úgy tudod megoldani hogy a hengerbe beleteszel valami mérő eszközt pl ha nincs más toló mérőt aztán holtpontra teszed a dugót megnézed a tolómérőt és még hozzá raksz 1,6 mm lefixálod hozzá állítod a dugót és addig kell tekerészni az alaplapot még pont ebben az állásban még nem nyit a megszakító de ahogy tekered előre tehát jobbra arányosan kell nyitnia és kész meghúzol minden csavart
2015. aug. 29. 07:37
 3/7 anonim ***** válasza:
az elejéről lemaradt hogy a kismegszakító nyit 0,4mm-t :D
2015. aug. 29. 07:38
 4/7 A kérdező kommentje:
és mennyiért csinálod meg?
2015. aug. 29. 13:05
 5/7 anonim ***** válasza:
ingyen kb 2 perc se és kész :D
2015. aug. 29. 14:12
 6/7 A kérdező kommentje:
tudnál segíteni abban hogy az akumlátort hogyan kell bekötni? egy drót jön fel szerintem az agyja az áramot és van egy zöld ami a dobozban van benne de hogyan kössem be van benne fesz szabájzó!
2015. aug. 29. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:
itt a rajza [link]
2015. aug. 30. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!