Szerintetek létezik Harry Potter világa?
Figyelt kérdés
választ várok2015. aug. 28. 18:38
11/18 anonim válasza:
*én nem tudok, de van egy olyan trükk, hogy csinálni kell papírhengert, annak egyik oldalára búbosan, egymást 90 fokban metsző két papírcsíkot rakunk, és a tetejét átszúrjuk gombostűvel, amit egy pohárnak az aljának a közepére rakunk a hegyével, és akkor koncentrálunk, hogy forogjön körbe vízszintes irányban. Én még nem próbáltam, de aszondják, mindenkinek működik. Ja és oda kell rakni egy gyertyát, hogy szemléltesse, hogy nincs légmozgás, tehát hogy nem attól forog, hogy az illető fújkálja vagy szellő van.
12/18 anonim válasza:
*ja és a pohár lefelé van fordítva.
13/18 anonim válasza:
Egyes teóriák szerint maga Harry Potter is csak képzelte az egész varázsló dolgot, Roxfortot, meg mindent. A rossz bánásmód elől álomvilágba menekült. És tulajdonképpen a filmek erről a mentális betegségről szólnak. :D
14/18 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, de vannak efelől kétségeim. Szerencsére már létrehoztak a világon 2 HP parkot, de ha nem akarsz olyan messzine menni, akkor itt van kb. 2 országgal odébb Lengyelország. Ott felépitették (elvileg) a Roxfort (Hogwarts) teljes mását, és "varázslókat" képeznek ott.
15/18 anonim válasza:
Létezik, el lehet menni, meg lehet tekinteni a forgatás díszleteit.
16/18 anonim válasza:
A 9 és 3/4 vágány létezik. Szeptemberben voltam ott, és nagy volt a sorbaállás. :)
17/18 anonim válasza:
Sokáig vártam a Roxfortotos levelemet de sajnos úgy néz ki mugli vagyok.
18/18 anonim válasza:
Ők is áttértek távoktatásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!