Láttam egy filmben, hogy létezik Harry Potter-park. Igaz ez?
A papámnál, nézegettem filmeket és megakadt e szemem egy filmen: J. K. Rowling szerepelt benne.
És ebben láttam, hogy olyanok jártak magánál az írónál, hogy valami Harry Potter-parkot akartak építeni. Létezik, hogy már megcsinálták?
Letezik, nemreg nyilt egy ujabb Japanban is, ugyan olyan, mint ami Orlandoban van, bar gondolom az nincs benne a lehetosegekben latogatas celjabol. :D
Hogy melyik a jobb, attol fugg teged mi erdekel jobban, en a parkra szavaznek Flroridaban.
A studio Londonban a film keszitese utan maradt meg es egyfajta interaktiv muzeumot csinaltak belole, bevezetnek a film forgatasanak rejtelmeibe stb.
A park Disney landhez hasonlit, csak harry potter kiadasban, fel van epitve a Roxmorts, es a kastely is, a boltok, a kocsmak, beulhetsz a Harom seprube, mintha belecsoppentel volna Harry Potter vilagaba. : )
Abba bõven bele fog férni, repjeggyel, szállással, belépõvel, szuvenírrel, mindenestõl. :D
Itt találsz ifot, árakat. : )
Remélem én is eljutok egyszer, bár nekem Japán közelebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!