Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » S. O. S. pls. Gyorsan. Miért...

S. O. S. pls. Gyorsan. Miért nem emlékszik a tanárom? Nem lesz ebből gáz?

Figyelt kérdés
az van hogy magántanuló vagyok azt hagyjuk hogy miért szóval ma lesz nyelvtan és irodalom. ezzel semmi baj csakhogy előzőhéten a tanár leszidott hogy miért nem csináltam meg a feladatlapot. de én úgy emlékeztem hogy nem volt itt semmi. mutatott egy másolatot egy lapról eszembe jutott. de most veszem észre hogy tényleg semmilyen lap nincs átkutattam minden fiókot és elhúztuk az asztalt is de semmi. én szerintem már kb. 3 hete odaadtam neki! de szerintem úgy sem fogja elhinni azt meg ne mondjátok hogy beszéljek anyámmal apámmal mert ők minden miatt átharapják a torkom! most mi lesz? tanácstalan vagyok. tisztán emlékszem hogy megírtam azt az izét. de azért tanárral vitába szállni elég necces még akkor is ha nem neki van igaza.
2010. márc. 11. 09:04
 1/7 A kérdező kommentje:
ez nem fake okos válasz kell! tényleg valódi a probléma méghozzá igen nagy!
2010. márc. 11. 09:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem vedd elő a legudvariasabb ábrázatodat, és könyörgő szemekkel mondd neki, hogy te úgy emlékszel, hogy megcsináltad és beadtad, otthon is direkt mindenhol megnézted, és mivel nálad 99% hogy nincs, ezért ha nem lenne nagy gond, lenne szíves ő is megnézni esetleg. Ha ezt szép udvariasan kéred, akkor csak megteszi. Esetleg próbálj kicsit sírni is :)
2010. márc. 11. 09:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg, hogy adjon egy másolatot, és újra megcsinálod, mert valahova elkeveredett. Ha már egyszer megcsináltad, biztosan másodszorra gyorsan kész leszel.
2010. márc. 11. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó két válasszal, csak ez a megoldás van. Vagy elbújdosol és otthagyod a sulit...
2010. márc. 11. 12:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne ragaszkodj az igazadhoz, nincs értelme. Elég, ha tudomásul veszed, hogy bárhogy is volt, most nincs meg, emellett tisztázod vele, hogy nem spílerkedsz, ne is lenne értelme. Vagy ha egyszer mégis, akkor azt se pont most, mikor tényleg nem találtad sehol :)
2010. márc. 11. 13:17
 6/7 A kérdező kommentje:

na megvolt a dolog végre emlékezett magától:D thx!

és könnyű mondani hogy ne ragaszkodjak az igazamhoz. én annyi rosszat éltem meg már hogy ölni tudnék az igazságér! (bár még nem öltem meg senkit :P)

2010. márc. 11. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudod az életben nagyon sokszor igazságtalanság ér. Mindíg el kell dönteni, hogy érdemes-e kiállni az igazadért, vagy gyorsabb, eredményesebb vagy, ha ráhagyod az illetőre.

Én úgy tanultam, hogy az igazság relatív. Minden fél a saját szemszögéből nézi, így lehet, hogy mindenkinek igaza van a saját nézőpontjából. Úgyhogy kompromisszumot kell kötni. Ahhoz, hogy ezt könnyen megtett, mérlegelni kell, hogy mi a célravezetőbb neked is.

Sajnálom, hogy már eddig is ennyi baj ért, de próbálj meg hideg fejjel gondolkodni, és úgy dönteni.

Örülök, hogy ez a problémád megoldódott.

Egy túlfejlett igazságérzettel rendelkező 52/nő

2010. márc. 12. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!