Szeretnék megtanulni hegedűzni, nagyon nehéz lenne ez?
Megtanulni..
Általában az alapvizsgáig szokták mondani. Ezt megszerezni 8 év. Ez után szinte bármit el tudsz játszani. Oké, nem a 42543 oldalas, 5 b-s hegedűversenyekre gondoltam, hanem az általános kottákra.
Leírtam hogy hogy gondoltam azt a "szinte bármit"
Ez egy alap szint, ami után ha eléd tesznek egy hegedű kottát akkor nem tévedsz el benne, kivéve ha az egy agyon bonyolított szólódarab.... -.-
Én hegedülök, már 9 éve. Nekem az alapvizsga 6 év volt. De van egy lány, iszonyat tehetséges, és 8 év után tényleg szinte bármit el tudott játszani. Igen, kedves 7-es válaszoló, eltudja.. Ha minden nap gyakorol az illető minimum 1,5-2 órát.
Kedves kérdező!
Egyedül nem fog menni, zenetanár, zeneiskola szükséges. Vannak olyan hangszerek, mint a gitár. Na az megy egyedül is, azt kb 6 éve kezdhettem...vissza a hegedűre... Nem mondom, hogy könnyű. De ha tényleg lelkiismeretesen gyakorolsz, türelmesen, akkor szépen fog szólni a hegedű. Az egész a kitartásod kérdése. :)
És ha véletlen arra kerülne a sor, hogy vegyél..kérlek, ilyen 30 néhány ezres vackot ne vegyél..inkább akkor költs rá, de ne kelljen kb évente másik...Egy hegedűt a legjobb,ha készíttetsz, de nagyon drága sajnos..de megéri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!