Mit csináljak ha senkit nem érdekel amit mondok neki?
Tudod valószínüleg azért nem érdekel senkit amit mondasz, mert a normális (aggyal megáldott) embereket nem érdekli a divat, legújabb trend, szép manikűr és a többi.
Amúgy hogy lehet neked legjobb barátnőd ha nem tudtok normálisan beszélgetni? Szerintem ez csak egyirányú.
Előbb magadat kéne kiismerned és megpróbálni egyedül megoldani a problémáidat. Legyél önálló! Ne mindig másokra kelljen már támaszkodnod...
Amúgy soha nem fogsz olyan embert találni, akit igazán érdekelnének a bajaid. Az emberek önzőek.
Ismerek olyanokat, akik legjobb batátnők, pedig ég és föld a két lány, szóval ez ne zavarjon. Minden embernek más az érdeklődési köre, de ettől még lehettek jó barátok. Egyébként én is mindig így érzem magam, nem akarom senkinek elmondani a problémámat, mert félek, hogy senkit nem érdekel és hogy önzőnek tartanának, amiért csak a saját problémámmal foglalkozom.
Ne gondolj olyanokat, hogy nem érdekli a barátnődet a mondanivalód! Nem tudhatod. Ha meg tényleg nem érdekli, vagy megmondja, vagy leráz valamilyen ürüggyel. Egy ilyen félreértés miatt rámehet a barátságotok.
Ismeretlenként nem tudok véleményt mondani rólad, de biztos, hogy nem vagy unalmas. Minden ember más, épp ezért senki sem unalmas. Képzeld, milyen lenne, ha mindenki egyforma lenne.
Az előző álszent "barátnőiddel" meg nem kell foglalkozni, jobban is jártál, mert kiderült, hogy milyenek is valójában. Rosszabb lett volna, ha sokéves barátság után szúrnak hátba.
Apukáddal mi a helyzet? Őt nem is említetted.
Az nem baj, ha valaki nem népszerű az osztályban. Mit érsz vele? Persze, jó, meg tök menő, és amikor aktuális, tényleg fontos tud lenni, de nem ez a pár év fogja meghatározni az életedet. Ne így fogd fel! Azért mert a "menő" gyerekek kitalálták, hogy ők mekkora rajok, az a saját hülyeségük, ettől nem kell kevesebbnek érezned magad!
Barátokat meg nem csak az osztályból szerezhetsz. Esetleg más évfolyamokból, vagy az interneten is összebarátkozhatsz valakivel. Pl. az egyik legjobb barátnőmet úgy ismertem meg, hogy mindketten beléptünk egy facebook-os csoportba.
Szóval, ne add fel, biztos találsz igaz barátokat. Azt gondolhatod, hogy "Könnyen beszél az, akinek vannak barátai!". De az emberek (jobb esetben) úgy tudnak csak kapcsolatokat kialakítani, ha magukat adják. Csak próbálkozz!
Bocsi a hosszú válaszért, remélem segítettem, ha csak egy picit is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!