Mit javítsak ezen a weblapon?
Nem rég csináltam egy weboldalt nekem tetszik de lehet ,hogy másoknak nem és én most javítási infókat várok szóval légyszi mondjátok el:
mit javitsakés, hogy jó lett-e?
Mit javíts? Mindent.
Helyesírás, íráskép: rengeteg kihagyott betű, elütés, formázási hibák, nem egységes az aloldalak betűtipusa, stb.
Eredetiség: nem csak a képeket lopkodtad össze az internetről (ami önmagában is jogi következményekkel járhat), hanem a szövegek nagy részét is. Még csak a forrás sincs megjelölve, bár ez a legtöbb esetben nem fogja érdekelni a jogtulajdonost sem a képek, sem a szöveg esetében.
Dizájn: tényleg pocsék. A mozaik-szerűen ismétlődő háttérkép, a sokszorosára nagyított és ezért rettenetesen pixeles kép a fejlécben, a fenti menü teljesen értelmetlenül van kitalálva - egy menüpont egy embert jelent, egyrészt akkor miért "sztárok n. oldal" a neve, másrészt még kettő fül elfér aztán mit csinálsz?
Egyelőre elég lesz ennyi szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!