Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit javítsak ezen a weblapon?

Mit javítsak ezen a weblapon?

Figyelt kérdés

Nem rég csináltam egy weboldalt nekem tetszik de lehet ,hogy másoknak nem és én most javítási infókat várok szóval légyszi mondjátok el:

mit javitsakés, hogy jó lett-e?

2015. aug. 19. 13:17
 1/8 A kérdező kommentje:

bocs a linket kihagytam:

[link]

2015. aug. 19. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Mit javíts? Mindent.

Helyesírás, íráskép: rengeteg kihagyott betű, elütés, formázási hibák, nem egységes az aloldalak betűtipusa, stb.

Eredetiség: nem csak a képeket lopkodtad össze az internetről (ami önmagában is jogi következményekkel járhat), hanem a szövegek nagy részét is. Még csak a forrás sincs megjelölve, bár ez a legtöbb esetben nem fogja érdekelni a jogtulajdonost sem a képek, sem a szöveg esetében.

Dizájn: tényleg pocsék. A mozaik-szerűen ismétlődő háttérkép, a sokszorosára nagyított és ezért rettenetesen pixeles kép a fejlécben, a fenti menü teljesen értelmetlenül van kitalálva - egy menüpont egy embert jelent, egyrészt akkor miért "sztárok n. oldal" a neve, másrészt még kettő fül elfér aztán mit csinálsz?

Egyelőre elég lesz ennyi szerintem.

2015. aug. 19. 14:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért nem kellett volna ennyire keménynek lenni😞
2015. aug. 29. 16:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Kimondottan visszafogott voltam.
2015. aug. 29. 16:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Jó azért köszi játszol a star stableval?
2015. aug. 31. 15:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Hogyha ki törlöm a képeket akkor nem lesz következménye?
2015. aug. 31. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg akkor sem lesz, ha ott hagyod őket, csak elvileg lehet. Kicsi a valószínűsége, hogy baj legyen belőle.
2015. aug. 31. 16:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Kösz fenn vagy a Star Stablen?
2015. szept. 1. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!