Hogy javítsak a jegyeimen?
Figyelt kérdés
Esetleg egy-két oldalt, ahol irnak kérdéseket, feladatokat 7.osztályosoknak, megköszönném ha linkelnétek! :) Illetve az a lényeg higy szeretnék ráhajrázni most, mindenből meg van a bő 3-4-5ös átlagom egyedül németből nem. Pedig kelleni fog a tovább tanulához, eddig mindig 4-es voltam. Viszont most 2-esre állok. Nagyon ciki lessz hogy sok 4-es, 5-ös ès egy 2-es. segítsetek légyszi! Hogy tudnék javítani? Nektek mi vált be? Előre is köszönöm!!!2015. ápr. 14. 22:10
1/4 anonim válasza:
Nekem csak a tanulás vált be, meg a puskázás.
2/4 anonim válasza:
Ne a gép előtt ülj, hanem tanulj és magolj és figyelj az órán, de nagyon!!! Én is 7.-es vagyok és tanulok németet és nekem ez mind segít! :) Na, jó néha én is gépezek, de nem egyfolytában
3/4 anonim válasza:
7-es vagyok én is. Tanulás, magolás, puskázás. Mesterhármas a suliban.
4/4 anonim válasza:
Fú együttérzek németből síkhülye vaok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!