Ricz miatt lépett ki Fullmoon az animeaddictsból?
Figyelt kérdés
Igaz az, hogy Fullmoon többek között már azért nincs az animeaddictson mint munkatárs, mert Ricz és ő jól kijönnek egymással? Főleg a kerekasztalos beszélgetések után? :(2015. aug. 17. 15:38
1/5 A kérdező kommentje:
És Andusia meg FFnF nyíltan nincsenek jóban már régóta Riczcel... Ezért rúgták ki?
2015. aug. 17. 15:40
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, de Fullmoon volt a legnormálisabb, legprofibb írójuk.
Az animeaddictson egyébként a moderátorok és az adminok egyfolytában kötekednek a látogatóikkal, tehát azon se lepődnék meg ha a vezetőség autokrata, bunkó viselkedése miatt hagyta volna ott az egészet.
3/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy Ricz miatt, azért mert ők "jóban vannak". Andusia és FFnF jól tudja, hogy a kapcsolatuk nem befolyásolja Fullmoon munkáját. Ami viszont meglepő, legalábbis számomra, hogy Fullmoon-t a munkatársak listájából egyből kivették, szerintem megérdemelt volna egy tiszteletbeli címet, és meghagyni, mint volt munkatársat. De ahogy látom erre nincs külön tér. Sajnálom, hogy így alakult, de ilyen az élet.
4/5 anonim válasza:
Lehet van benne valami. Állítólag Nobut szintén Ricz miatt kezelik fenntartásokkal. (Meg azért is, mert elég cifra híreket küldd be, és azok inkább bulvárra hajaznak.) Mostanság -OJ- van élvonalban hírszerző fronton, és nagyon jó munkát végez, megállja a helyét híríróként is. Amondó vagyok, bármi is történt Fullmoonnal, a szerzők ezután is majd jönnek-mennek.
5/5 anonim válasza:
Korrigállak előző. Nem csak Nobu ír(t) bulvárt, Yoshi is előrukkol kirívóbb témákkal. Én örülök annak, ha minél színesebb cikkeket olvashatok a főoldalon. Ehhez a figurabemutatók és az instagramos képposztok is egyaránt hozzátartoznak. Mellesleg az adminok senkit nem kezelnek fenntartásokkal csak azért, mert X személyhez van vagy volt köze... Nincs megkülönböztetés. Fullmoon azon pofonegyszerű oknál fogva nem munkatárs többé, mert alig volt ideje híreket írni. A magánéletére koncentrál. Remélem, kielégítettem a kíváncsiskodásodat kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!