Csináltatok már olyan dolgot, amit nem lett volna szabad?
Figyelt kérdés
Gondolok itt akar reszegsegre, drogra, fure, szexre...akarmire:) Es megbantatok? Kort is legyszi:)2015. aug. 16. 23:41
1/7 anonim válasza:
Egyszer osszejottem egy nalam 5 evvel idosebb sraccal( kort nem irok tizeneves voltam az a lenyeg) annak ellenere hogy a szuleim tiltottak. Igen megbantam, nem is tartott sokaig a kapcsolat, de szerencsere olyan hulye nem voltam hogy lefekudjek a sraccal. 24/L
2/7 anonim válasza:
Volt egy férfi akivel "barátság extrákkal" kapcsolatba voltunk, két nappal ezelőttig. :( Nagyon nem lett volna szabad együtt lennünk. De nem bántam meg semmit. 27/N
3/7 anonim válasza:
Leszúrtam egy cigót a 8 kerbe
Nem bántam meg jóérzés volt :)
4/7 anonim válasza:
Rúgtam már be annyira, amennyire nem lett volna szabad. De a legjobb sztorik ugye nem salátaevéssel kezdődnek.... :D
31F
5/7 anonim válasza:
Füvezés...De nem bántam meg, sosem röhögtem még annyira jókat mint akkor.
6/7 anonim válasza:
Elég sokszor füveztem már, volt pár keményebb berúgás. De ezek nem voltak gázosak, az egyetlen, amit megbántam, hogy koleszben tartottam a füvemet, szívtam is belőle, szobatársam ettől nagyon megilyedt, azt hitte, hogy rákenem majd ha megtalálják, de ezt nem mondta nekem, szólt a kolifelelősnek, az meg az igazgatóságnak, ők meg hívták a zsarukat, szerencsére nem voltam ott, amikor jöttek. Voltam párszor a rendőrségen, szüleim elég sokat aggódtak miattam. De végül nem lett semmi következménye, mivel nem volt bizonyíték ellenem, most már ovatosabb vagyok 19/F
7/7 anonim válasza:
Nem nagy büszkeség! Szégyenlem, de nem bántam meg!
8. Végén volt osztálybucsunk a tanarainkkal, ott úgy berúgtam a tanárok előtt, hogy neki mentem mindennek, mindenen röhögtem, a tanárokat meg letegeztem.
A mai napig ha meglát valamelyik tanár tátott szájjal les rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!