A rendorsegnek szerelmi ugybe mennyi beleszolasa lenne?
Ha en peladul elmennek baratomhoz lakni (ami nem lessz csak igy szoba hoztam) akkor a rendorsegnek mennyi beleszolasa lenne?
Az igaz hogy a szerelembe nem nagyon szolnak bele ha johelyen van a 17eves lany?
Hát az a helyzet,hogy:
-Mivel még nem vagy 18 nem mehetsz csak a szüleid beleegyezésével
-A rendőrség nem szól bele hacsak a szüleid nem szólnak nekik
-Amíg 18 alatt vagy addig a szüleidre,gyámodra vagy "bízva" jóformán azt csinálhatod amit ők mondanak
-Ha ők beleegyeznek akkor elmehetsz csak nem leszel oda bejelentve vagyis a lakcímed az eredeti marad(ez olyan mintha elmész valakihez vendégségbe hosszabb ideig.
-Abba a rendőrsének nincs beleszólása ha te ott vagy akár több hónapon keresztül.
----Összefoglalva a szüleiden vagy a gyámodon múlik minden és a rendőrség nem szólhat bele csak ha a szüleid kérik----
Tudom,hogy te már 17 vagy De ha 15 év alatt nemi kapcsolatot létesítesz egy 18 év felettivel az "liliom tiprásnak"(megerőszakolásnak) számít.(Bocs ezért)
Helyreigazítás:
12 és 18 között teljesen szabad a pálya, a kölcsönös beleegyezés alapján.
A rendőrségnek szerelmi ügybe nincs beleszólása, de a gyámhivatalnak igen. Akkor is, ha a szüleid tudtával és beleegyezésével költözöl el. Ha valaki szól nekik, akkor esetleg felmérik a helyzetet. Amennyiben úgy ítélik meg, nem szolgál a dolog az épülésedre, akkor eljárást indítanak. De nem a szerelem miatt!
No, akkor a helyreigazítás helyreigazítása:
Amit írtam a 12-18 közöttire, az igaz. 18 felettinél 14-től van beleegyezés, tehát 14-140 között is szabad a pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!