Srácok! Egyre többet hallok-olvasok róla. Kánikulában ti is hordtok tangát?
Figyelt kérdés
Gondolom jobb érzés, mint befülledni egy tapadós boxerbe, de mennyire elterjedt?
(olvastam,hogy külföldön igen, de nálunk mi a helyzet?)
2015. aug. 6. 21:15
1/17 anonim válasza:
EZ KOMOLY?? FúúújXDDDDD A fiúk tényleg lassan átmennek csajba...
2/17 anonim válasza:
"A fiúk tényleg lassan átmennek csajba." Tökéletesen egyet értek. Én már azon sem lepődnék meg, ha jövőre szoknyába járkálnának, mert az lenne a trendi. Én fiú vagyok, de még csak papucsban sem megyek ki a városban, nemhogy tangát hordjak. Azért annyira meleg nincs, hogy idáig süllyedjek. (ezt a tangára értettem).
3/17 anonim válasza:
A szoknya kérdést kipipálták a skótok és a gothok. Fiúk. Gratulálok! Már nem rejtély számotokra a női nem, hiszen csak magatokba kell néznetek. Tisztelet a kivételnek.
4/17 serioussam válasza:
Sziasztok. Èn is gyakran hordok Fèrfi Tangàt.Kb 10 ève màr. Igen a nagy melegben kivàlló. Bár itthon elèggê drága 3500 ft/ db,ès főleg,csak szexshopokban lehet Vàsàrolni. A baràtnőmnek remélem egyre elterjedtebb lessz. Nèmetorszàgban,màr minden normális Fehernemu boltan lehet kapni. Nàlunk marad az Internetes rendelès,ill a Szexshopok. Ja,ès nem vagyok fiatal közèpkorù pasi vagyok.
5/17 serioussam válasza:
Ui Szóval azt elfelejtettem irni,hogy a Barátnőmnek is nagyon tetszik,hogy Fèrfitangàt hordok. Ràadàsul ő sem tinèdzser,ès Pedagógus is. De tetszik neki.
6/17 anonim válasza:
Én is tangát hordok évek óta. :) Sokkal jobb és kényelmesebb, mint a többi, és barátnőmnek is nagyon bejön. :)
7/17 anonim válasza:
Én is fiú vagyok és több, mint 10 éve van a ruhatáramban tanga. Egy korábbi barátnőm vett rá, hogy hordjak fiú tangát, mert neki nagyon bejött. Aztán nekem is megtetszett. Sőt! :-)
Engem nagy ívben nem érdekel, hogy kánikula van vagy téli zimankó. Azért hordok tangát mert tetszik, kényelmes és legfőképpen szexi. :-)
8/17 anonim válasza:
Csak tangát hordok már évek óta
9/17 anonim válasza:
Mi a rák?xd Nekem nőneműként is undorom van a tangától...
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!