Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek erre van valami...

Szerintetek erre van valami magyarázat? ( Többi lent )

Figyelt kérdés
A meló helyen ahogyan elnézem az embereket és leginkább a szemüket azt veszem rajta észre , hogy olyan nem is tudom kicsit hogy is fogalmazzak erősen sötét nekik nem is az a világos a szem mint aki az a teljesen lelki békés ember lenne ez inkább az ellentettje és én szerintem véleményem szerint talán ez olyan fajta "jelenség " vagy magyarázat lenne , hogy ezek azok az emberek akiknek körülbelül el van ba..sz..va az életük már elnézést a kifejezésért és nem is igazán azok a fajta lelki békés emberek akik néha-néha tisztáznák magunkat és tisztában is lennének magukkal legalább valamilyen szinten. És rend is lenne bennük. Ti szerintetek is ez lehet az kb amit mondtam? ( Előre is köszi a válaszokat )
2015. aug. 6. 18:29
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja , igen és azt még elfelejtettem mondani , hogy ahogy legtöbben mondják is az emberi szem a "lélek tükre " .
2015. aug. 6. 18:30
 2/8 szántóvető ***** válasza:
megtört,megkeseredett emberekre gondolsz?lehet lófaxt sem keresnek és sokat dolgoznak.milyen a fizu?
2015. aug. 6. 18:46
 3/8 A kérdező kommentje:
te hallod ? Kint vagyok osztrákba egy gyárba ahol kajákat csomagolunk és egy hónapra kapsz kb 300 ezret. Ha diák vagy többet
2015. aug. 6. 18:49
 4/8 A kérdező kommentje:
az viszont lehet , hogy sokat dolgoznak de viszont nem valami nagyon megerőltető munka de ahogy már említettem a fizetés azért meg nem rossz elég jól fizetnek azért
2015. aug. 6. 18:50
 5/8 szántóvető ***** válasza:
ezt nem tudtam.Magyar emberekről beszélsz?lehet hogy honvágy vagy a szeretteik hiánya a probléma.nem divat a rosszkedv külföldön,ellenkezőleg,ott sokkal lazábbak az emberek,ezért is lep meg amit írsz.
2015. aug. 6. 18:57
 6/8 A kérdező kommentje:
hát van ott minden féle nemzetiségű ember magyartól kezdve minden magyar , német , török , india , japán , kína , afrikai , amerikai van ott szinte minden...
2015. aug. 6. 19:00
 7/8 szántóvető ***** válasza:
német??ez kamu kérdés.jól beetettél gratula.
2015. aug. 6. 19:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Te hallod tényleg nem kamuzok . Jó lehet , hogy német nincs ott azt biztosan én nem tudom de osztrákok vannak az biztos és a cég neve Wojnars mielőtt még azt hinnéd , hogy kamuzok ...
2015. aug. 6. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!