Olyan rossz ez, egyszerűen nem találok magyarázatot, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy, mikor reggel felébredek izgulok, megiszom a kávémat rosszul esik, mert izgulok. Elmegyek a buszhoz ott "jó" suliban is "jó" de ott néha előjön ez a stressz/izgulás (nem tanulási okokból) aztán hazajövök, néha jó hazafele a buszozás, mikor hazaérek fel vagyok dobva, aztán itthon beülök a gép elé vagy tanulok eltelik egy óra és már azon stresszelek, hogy a következő napon mik várnak rám és teljesen rossz lesz minden, veszekedem anyámmal, meg olyanokat beszélek, hogy szerinte ez nem normális. (15 vok)2008. szept. 5. 20:31
1/3 anonim válasza:
Mi miatt izgulsz? Félsz, hogy mit hoz a holnap? Itt a hétvége, lazíts. Én speciel már várom a holnapi napot, mert két macsek érkezik ideiglenesen altatás elől mentve. Ezen viszont nagyon tudok izgulni, hogy vajon mi lesz.
Próbálj lehiggadni, ne is gondolj a holnapra. Előzmények nélkül nincs következmény - ezt szoktam mondani. Nem csináltál semmi olyat, ami rossz irányba befolyásolná a következő napot (habár ezt nem tudhatom), de sosem késő kijavítani, ha mégis.
2/3 anonim válasza:
Semmi.Annyi hogy izgulsz.Habár azt tényleg nem értem hogy mi olyan izgalmas a suliban.
3/3 anonim válasza:
új sulit kezdtél? mert nekem akkor volt ilyen, amikor új suliba mentem, vagy sok új ember jött az osztályba. amikor megszoktam az új helyzetet (pár hét telt el) elmúlt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!