Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A körömlakkom rossz, vagy...

A körömlakkom rossz, vagy valamit én nem csinálok jól? [Többi lent]

Figyelt kérdés
2 rétegben szoktam festeni a körmöm (két vékony rétegben), de nem túl gyakran. Amikor viszont kifestem, várhatok akár 20 percet is, a körömlakk mindig buborékos lesz, és ha az ujjammal megnézem, hogy megszáradt -e már, az ujjlenyomat meglátszik rajta! Ha pedig belenyomom a körmöm, akkor az is tisztán megmarad.
2011. nov. 30. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem itt a körömlakkal lehet a probléma. Én általában festem a körmöm, szintén két rétegben, de buborékos még sosem volt. Hogy lassan szárad, az viszont biztos hogy körömlakk-függő.

Én még nem próbáltam (nem is láttam még sehol), de egy ismerősöm mesélte, hogy van egy körömlakk, ami megszárítja a lakkot hamar, csak rá kell kenni egy fedőrétegként. Neki bevált. Ha tényleg van ilyen, szerintem próbáld ki! :)

2011. nov. 30. 11:35
 2/5 Stella90 ***** válasza:
szerintem a körömlakkal van baj...nem lehet, hogy valami régi lakk? az szokott a második rétegnél bajt okozni...
2011. nov. 30. 13:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Nemrég vettem, de akkor többet ilyen márkájút nem veszek.

Köszönöm a válaszokat! :)

2011. nov. 30. 13:49
 4/5 anonim válasza:
vagy túl régi, vagy sűrű a lakk, nekem az okozott midnig ilyennél problémát.
2011. dec. 2. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél új lakkokat
2012. jan. 2. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!