Beauty Line nyereményjáték kamu?
Ha nyers valamit, s semmit-semmit, de tényleg és igazán semmit nem kell tenned, csak átvenni és örülni, akkor tedd azt.
Ha olyan cég nyertese vagy, amellyel nem voltál kapcsolatban, az legyen eleve gyanús.
Amennyiben feltételhez is kötött a nyeremény, az 100%-ban átverés.
Én minden héten kapok a Beauty Line cégtől Mosonmagyaróvárról levelet, hogy nyertem 3 millió Ft-ot. 12 napon van a válaszra és terméket kell rendelni. Megtettem, ugyan mélg terméket nem kaptam, de semmi tájékoztató, hogy mikor van a sorsolás, hogyan lehet megkapni az összeget. Már felettébb gyanús, hiszen minden héten kapom ezt a tájékoztatást. Létezik ez a cég? Tényleg lehetséges, hogy nyerek, viszont akkor miért nem adnakl tájékoztatást, hogy mikor van a a vége? Már egy rakat értesítésem van. Úgy látom az előttem szóló is kapott értesítést, hogy nyert 3 mill. Ft-ot? Hogy van ez?
Választ várok.
Sziasztok! Valaki tudja hol és hogyan lehet lemondani? Fogalmam sincs mi által küldik hetente ezt de nagyon idegesítő,főleg hogy nem is kértem!
Nem is hiszek ilyen h.ülyeségbe! Ahogy jön dobom a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!