Lehetséges, hogy depressziós vagyok?
Mindig szomorú,fáradt vagyok. Sokat vagyok ingerült és a fejem is sokszor fáj. Mindig bűntudatom van, ha eszek.
Néha már annyira, hogy kárt teszek magamba. 12/L
Köszönöm a válaszokat. Nem csak akkor teszek kárt magamba, ha eszek.
Általában, ha kiborulok.
És te mennyire érzed magad motiváltnak, hogy változtass ezen a szokásodon? Mert ha akarod és teszel érte, akkor jobban leszel. Ha nem akkor meg reméljük egyszer azzá válsz. Mindenesetre aki szándékosan bántja magát, annak nem árt a segítség, csak ahhoz hogy kapj kérned és elfogadnod is kell. És fontos a motiváció. az szerintem továbbra is mindegy minek nevezzük a problémáidat, az viszont valószínű hogy terápiával jó minőségű életet kaphatsz, nincs olyan mentális betegséged amit ne lehetne gyógyítani, csak kordában tartani. De fontos hogy te lásd be hogy segítség kell mert amíg ez nincs meg, addig ha pszichológushoz jutnál se tudna segíteni.
Lehet szebb, jobb, boldogabb életed, én drukkolok ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!