Hogyan lehetne pénzt csinálni? Szeretnék egy jobb életet! Akinek sok van, ti hogyan csináljátok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 22:42
1/8 anonim válasza:
Dolgozunk érte, hogy máshogy gondolod? Keress egy jól fizető melót te is. Én gitározással egy hétvégén megkeresem azt amit mások egy hónap alatt nagy nehézségek árán. De emellett normális munkám is van.
2/8 A kérdező kommentje:
GYED-en vagyok, kevesebb mint a felét kapom mint amikor dolgoztam. Elmegy a 2 év amíg itthon lehetek a gyerekemmel, és ennyi pénzből nem lehet megélni!
2010. márc. 6. 22:48
3/8 anonim válasza:
Nem kéne szülni, ha nem biztos a háttér...
4/8 anonim válasza:
Van vmi végzettséged? Mert ennek tudta nélkül nemigen tudunk mit tanácsolni...
5/8 anonim válasza:
Te vállaltál gyereket, ne nyavalyogj hogy nem tudsz megélni. De utálom az ilyet. Talán először gondolkodni kellett volna. Most mit tehetsz? Vagy keresel egy gazdag pasit vagy mész és dolgozol gyerek mellett. Merthogy olyat is lehet ám.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2010. márc. 6. 23:06
7/8 anonim válasza:
Add a kicsit bölcsödébe,és menj vissza dolgozni.Mi is így csináltuk annak idején,és semmi baja nem lett a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!