Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kezd el egy 45 éves...

Miért kezd el egy 45 éves férfi gyúrni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a véleményetekre, mert nem tudom megérteni a páromat.Együtt vagyunk már 18 éve , gyerekeink vannak. Nekiállt gyúrni meg persze ami ezzel jár szedi a fehérjéket, carnitint, szteroidot stb..Temérdek pénzt belenyomat h kigyúrt külseje legyen. Sose volt ő elhízva. sose mondtam neki h ahogy kinéz ne tetszene. Nehéz azt elképzelnem h ne a másik nemért csinálná? Csinál ilyet egy ennyi idős férfi csupán h magának tetszen?
2015. júl. 27. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül azért. Valószínűleg ez egy ilyen speciálisabb kapuzárási pánik tőle, most realizálódott benne hogy már kezd öregedni, és nem szeretne kinyúlt pólókban járó sörhasú mackóalsós apuka lenni. Ezzel nincsen az ég világon semmi baj, jó ha valaki gyúr, meg törődik a testével. Az ember sokkal jobban érzi magát, ha elégedett, és ha szépnek találja magát. Szerintem Te is sokkal jobban érzed magad belül, ha egy szép ruhában, fitten mászkálsz a városban, és tudod hogy jól nézel ki, még akkor is, ha ettől függetlenül imádod a férjedet és sosem hagynád el.

De szerintem szteroidozni ilyen korban (és úgy egyáltalán) totál hülyeség.

2015. júl. 27. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Kapuzarasi panik. Olvasgass rola!
2015. júl. 27. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!